Nieuwe ontwerpen van Zonnesteen

Nieuwe ontwerpen van Zonnesteen


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In mijn vorige blog vertelde ik al dat mijn handen jeukte om aan de slag te gaan met een ontwerp voor een armband van zonnesteen gecombineerd met zilver en Swarovski Elements kristal kralen.
Ik had de crystal golden shadow besteld en ik moet zeggen geen verkeerde keus want ik vind hem schitterend mooi. Je moet altijd maar afwachten als je bij de groothandel besteld of de kleur wel zo is als op de foto ,maar ik ben niet teleurgesteld het is echt een mooie kraal.Hij heeft een prachtige glans en helemaal als je er licht op laat schijnen.

De kralen kwamen gisteren binnen maar doordat ik te moe was had ik even geen fut om aan het ontwerp te beginnen. Maar vandaag was dat weer helemaal over en ben ik aan het ontwerp begonnen en dat resulteerde in 2 armbanden en 1 paar oorbellen.

In een vorig blog heb ik al uitgebreid verteld over de zonnesteen dus wil je meer weten klik dan op de rode letters.

Ik geef meestal mijn sieraden een naam zo weet ik precies over welk sieraad het gaat in plaats van nr 24 bv en omdat ik dat zelf namelijk heel leuk vind. Zo krijg je nog meer dat het een uniek exemplaar is.
Het eerste ontwerp heet Golden Sunshine

De oorbellen zijn gemaakt van zilver-Swarovski en zonnesteen gebruikte kralen zijn 4 mm Swarovski crystal golden shadow-8 mm zonnesteen-2 mm zilveren kraal en 1 x spacer bicone van 3,3 mm alles is geplaats op een zilveren nietstift en een zilveren oorhaak

De armband is geregen op gecoated staaldraad 0,45 mm. Gebruikte kralen zijn 4 mm Swarovski crystal golden shadow -8 mm zonnesteen en 3.3 mm zilveren spacer bicone kralen. Afgewerkt met een zilveren kalotje en een zilver slotje met ringetjes
Lengte van de armband is 19 cm dat is gemeten van begin slotje tot eind ringetje dus de totale lengte van de armband.

Image title

Het tweede ontwerp heet Shadow of the Sun
De armband is geregen op gecoated staaldraad 0,45 mm. Gebruikte kralen zijn 4 mm Swarovski crystal golden shadow -8 mm zonnesteen en 2 mm zilveren kralen. Afgewerkt met een zilveren kalotje en een zilver slotje met ringetjes
De totale lengte van deze armband is 20 cm


Image title

Deze nieuwe ontwerpen staan natuurlijk in mijn webshop en zo als altijd is er maar 1 van gemaakt .
Maak ook sieraden in opdracht. 


Beoordeel

Reacties:

expand_more
Verberg reacties
ziet er mooi uit
| 15:05 |
Mooie gemaakt. Slim bedacht die namen.
| 11:55 |
Mooie blog, mooi bedacht met die namen
| 00:05 |
dank je wel
| 00:09 |
Zonnesteen, daar had ik nog nooit van gehoord, goede blog :-)
| 20:32 |
Dank je ,zo zie je weer wat geleerd
| 20:33 |
Heel erg mooi gemaakt!
| 20:31 |
dank je wel
| 20:32 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen