Tutorial Armband Fall Blossom

Tutorial Armband Fall Blossom


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling


Naast het maken van sieraden vind ik het ook leuk om een tutorial te maken. Ik ben nog niet zo ver dat ik zelf in beeld kom maar dat gaat zeker een keer gebeuren, Dat is in ieder geval 1 van mijn voornemens om te doen dit jaar.

In dit filmpje laat ik stapsgewijs zien hoe je deze leuke armband kunt maken.
En als ik het met mijn vergroeide pijnlijke handen kan dan is het voor iemand met gezonde handen helemaal een makkie.


Alle artikelen om deze armband ook te kunnen maken staan hier onder

Je hebt nodig

1 lengte jasserson van 6 mm

1 kapittelslot

8 licht roze bloem

4 donker roze bloemen

4 witte bloemen

16 Preciosa facet geslepen glaskralen 8 mm

8 ovaal roze

8 ovaal groen

8 bicone roze

8 bicone groen

8 roze gedraaid 10 mm

8 parel roze 10 mm

16 parels roze 8 mm

8 parels groen 8 mm

8 groen gedraaid 8 mm

8 roze kunststof kralen 10 mm

8 metalen spacers

96 niet stiften

Je vind deze artikelen in de webshop van http://www.beadscreations.nl

Wens ik je al vast heel veel plezier bij het maken en als er vragen zijn stel ze gerust 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ziet er leuk uit goed uit gelegd.
| 23:07 |
dank je
| 06:24 |
Ik ben zo creatief als een looien deur maar als ik dit zo zie dan zou het zelfs mij moeten lukken
| 14:08 |
Boven het reageervakje zie je wat social media buttons. Het eerste is een oog en daarnaast een pin. Wanneer je daarop klikt krijg je een pop-up scherm met de melding dat je dit bericht deelt naar je volgers, met een groene button voor bevestiging. Dan deel je dit bericht naar al je volgers en wordt het in de inbox gezet. Zo breng je jouw volgers op de hoogte van je interesse en deel je berichten. Je kan middels de F van facebook die ook in het rijtje staat dit of andere berichten van Yoors delen naar facebook. Daar krijg je trouwens 1 cent voor. Max 50 artikelen.
| 14:28 |
Kijk weer wat geleerd. Dank je wel Elisabeth!
| 14:43 |
Graag gedaan.
| 14:45 |
Ik heb je blog gepind op Yoors. Nu komt het bij al mijn volgers in de inbox.
| 08:40 |
Wat is pinnen op yoors Elisabeth?
| 14:09 |
dank je wel
| 18:18 |
Dit is leuk zo. Zou er bijna weer aan beginnen, maar ik heb alles opgeruimd.
| 08:39 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen