Recensie: Ik ben er voor je Mattanja Oosterhuis

Recensie: Ik ben er voor je Mattanja Oosterhuis


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

In ‘Ik ben er voor je’ blikt Mattanja Oosterhuis in haar leven en vertelt ze de lezer hoe je bepaalde onverwachtse situaties in je leven kunt ‘overleven.’

voorkaft

Toen ik dit boek las dacht ik: “Het leven kun je niet plannen. Er gebeuren dingen die je niet ziet aankomen in het leven, toch moet je daar mee omgaan. God stelt Zijn beste dienaren met de grootste beproevingen. Dat is precies hoe ik het boekje van Oosterhuis heb ervaren."

Zelf heeft de moedige auteur een hersenbloeding ternauwerdood overleefd. Wat Oosterhuis vooral laat zien in haar boek is dat men een sterke wil heeft en God altijd nodig zal blijven hebben. Hij is ons trouwe reisgenoot, waar we ook heengaan.

foto 1

foto 2

3

Wat een prachtig boekje heeft de auteur geschreven. Het boekje is prachtig vormgegeven mooie foto’s komen in het boek voorbij. Eindelijk een boek dat niet helwit van binnen is maar gewoon prachtig paars. Erg prettig leesbaar voor mijn ogen. Erg leuk dat Oosterhuis gebruik maakt van verzen uit de Bijbel. Ik vond deze quotes het leukst:

“Alles is uit hem ontstaan, alles is door hem geschapen, alles heeft in hem zijn doel”, Romeinen 11:36.

“Zijn armen dragen u voor eeuwig”, Deuteronomium 33:27.

Oosterhuis geeft de lezers moed en hoop door haar prachtige boek. Ik vind de auteur erg moedig. Ze leert ons sterk zijn, ongeacht wat we meemaken. Je leven ziet er soms anders uit dan je gepland hebt, daar moet je mee kunnen leren leven. Zeker een must-have en must-read boekje.

Dit boek is verkrijgbaar bij Ark Media voor €7,50,-

PSSSSST: Paastip!

 


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (10 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Jammer dat ik dit niet eerder had gezien.
| 15:57 |
leuk cadeautje om te geven
| 11:41 |
Ik dacht dat het boekje veel duurder was. Lijk mij zeker wel een mooie Paastip.
| 14:58 |
Een erg voordelig boek met een zeer interessant onderwerp. Zou zeker iets voor mij zijn. Bedankt voor het delen.
| 14:43 |
Hoe mooi dat mensen dit uit ervaring kunnen neerzetten!
| 19:20 |
Mooie recensie is dit en lijkt me ook goed boek
| 16:22 |
Mooi geschreven blog. Ik weet niet of ik het boekje aan ga schaffen, maar bedankt voor het delen.
| 13:29 |
Wat ik gelezen heb intressant
ik wil verder lezen
ga me dat aanschaffen
dank voor de tip
| 10:25 |
Een interessante boek zo te lezen het staat op mijn lijstje
| 10:07 |
Mooie recensie van een bijzonder boek.
| 05:52 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen