×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Dé masker voor je mee eters

Dé masker voor je mee eters


Wat is het precies?

Tegenwoordig zie je deze maskers overal, heel je tijdlijn van facebook staat hier vol mee en het helpt je met het verwijderen van je mee-eters. Maar wat is het precies? waarom zou het je helpen met het verwijderen van je mee-eters? is het niet schadelijk voor je huid? moet je het doen als je open plekjes op je gezicht heb? en helpt het überhaupt wel ?

de eerste stap.

Ik ben er zelf ook maar aan begonnen en ben een paar zakjes besteld op bol.com. Ik heb er zelf niet heel veel mee-eters, maar rondom me neus vindt ik het toch wel vervelend.  Vooral als je je foundation aanbrengt, merk je al snel dat je ze op deze manier snel ziet. Bij mijn vriend zie ik het bijvoorbeeld ook, die heeft hier best veel last van. Hij heeft het bij z'n neus, op z'n kin en ook op zijn voorhoofd. Daarom besloot ik om het toch een keer te proberen. Ik gebruik zelf regelmatig klei maskers of gezichtsmaskers maar niet zoals deze.

Waarom ik het ga doen.

Ik vond het op het begin wel eng, want ik heb een keer een filmpje gezien waarin je zag dat een jonge meid haar masker heel moeilijk van het gezicht afkreeg. Ik was bang dat dit mij en me vriend ook zou overkomen. Mijn vriend heeft ook vaak last van open plekken. Zodra hij een puist uitknijpt verschijnt er al heel snel een rood plekje waar bloed uitkomt. Met zo'n masker als dit, durfde wij het niet aan om de masker op de open plekken aan te brengen, dit hebben wij ook niet gedaan. Als je het masker op je open wondjes aanbrengt, trek je heel waarschijnlijk je korst of dunne huid van je wond af en heb je weer een open wond. Dit wil je natuurlijk voorkomen. 

Hoe breng je het aan?

je gezicht moet wel gereinigd zijn, dit is het makkelijkst en dat werkt het beste. Zodra je make-up op heb, pakt het masker je huid niet goed. Je zou het eventueel ook kunnen scrubben voordat je het masker aanbrengt, hierdoor staat je huid al open en worden de mee-eters makkelijk opgenomen door het masker. 

Hoe werkt het masker? Hoe komt het dat hij je mee-eters verwijdert?

Het masker gaat in je poriën zitten waardoor het je mee-eters bereikt. Na een aantal minuten word het masker hard en gaat het zich vastkleven aan je mee-eters. Zodra je het masker heb laten intrekken word het een soort elastisch masker waardoor je het er makkelijk vanaf kan halen. Dus doordat het masker eerst in je poriën gaat zitten en daarna hard word, houden ze soort van je mee-eters vast als je het masker van je gezicht verwijderd.


Maar de grote vraag is, helpt het met het verwijderen van je mee-eters? het antwoord is zeker te weten JA. het helpt je met het verwijderen van de mee-eters die je zelf niet weg kan halen. Ik heb zelf namelijk een plekje op me neus waar ik moeilijk mee-eters kan verwijderen, maar met dit masker kom je er zo gemakkelijk bij! je smeert het erop en je laat het intrekken zoals vermeldt staat op de gebruiksaanwijzing. ( het ene merk moet je 20 minuten laten intrekken en de ander 30 of 40 dus kijk goed wat er op de gebruiksaanwijzing staat van de verpakking)


Heb jij ervaring met het masker? laat een reactie achter over wat jouw ervaringen zijn met dit mee-eter masker! Heb je geen prettige ervaring met het masker laat het dan ook weten in de reacties, op deze manier helpen we elkaar! ( hieronder zie de een foto met het masker wat ik heb gebruikt)

xoxo
BodyMission
Mijn ervaring is dat je er enkel haartjes uittrekt, geen onzuiverheden
14-02-2017 11:59
14-02-2017 11:59 • Reageer
Lettice
misschien probeer ik hem wel uit binnenkort
04-02-2017 18:55
04-02-2017 18:55 • Reageer
Ramona Vroom
Waar haal je zo'n masker? Ben wel benieuwd.
03-02-2017 01:03
03-02-2017 01:03 • 1 reactie • Reageer
beautygirlx
Ik heb ze bij www.bol.com besteld!
03-02-2017 09:16
03-02-2017 09:16 • 1 reactie • Reageer
moeze
haha heb hem een paar keer gebruikt hij werkt prima maar auww wat een drama dat ding er weer van af te halen zonder pijn haha
25-01-2017 21:42
25-01-2017 21:42 • Reageer