×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Geld besparen op kleding ?

Geld besparen op kleding ?


Hoi allemaal , leuk dat je weer een kijkje heb genomen op mijn blog ! 

Wij hebben een vakantie gepland naar het zonnetje, dus het is weer tijd om nieuwe kleding in te slaan .... maar hoe doe je dat zuinig of geef zelfs helemaal geen geld uit ! Ik dook mijn kleding kast in om hier naar te gaan kijken! Hier een paar leuke tips om je oude kleding te hergebruiken.

Als eerste had ik een aantal oude werk broeken , ik werkte voordat ik in de schoonheidssalon werkte bij de hoogvliet , ik ben zelf niet zo fan van lichtblauwen broeken , dus als ik ze aan heb het liefst met scheuren of gaten ! Aangezien ik nu niet meer bij hoogvliet werk en de broek nogal wat wijde pijpen heeft aan de onderkant trek ik deze echt nooit meer aan , dus wat gaan we er van maken ! Jep een leuke korte broek ! Ik heb de pijpen afgeknipt tot een gewenste lengte en daarna met schuurpapiertjes gaten in geschuurt ! Dus van een lelijke lange broek met wijde pijpen een super leuke korte broek gemaakt! 

Dan zie je ook vaak op internet van die leuke filmpjes dat ze van sjaals een soort jurkje of jumpsuit maken super handig voor over je bikini  , ik heb nog een oude zwarte lange brede sjaal liggen , maar mocht je deze niet hebben maar wil je wel zoiets maken voor op vakantie bestel dan je sjaaltje naar wens via alieexpress , kost bijna niets ! Om het uit te leggen hoe ik het gedaan heb word een beetje ingewikkelt met een knoop hier en een vouw daar , dus zoek op youtube van sjaal naar jurkje of jumpsuit en je krijgt er een hoop filmpjes van ! 

Ook kan je van je oude wijde shirt een heel leuk crop topje maken , knip een stukje van de armen en de onderkant en het hals gedeelte af , knip ook de 2 gedeeltes die over de armen heen moeten los , knoop die 2 uiteindes aan elkaar en je heb een super leuk hals kroptopje ! 

Ook had ik oude platte gympjes in de kleur army green liggen die ik eigenlijk bijna nooit aan heb, aan de zeikant zaten naden van de stukken die ' aanelkaar genaaid zitten' dat stukje heb ik vol gesmeerd met textiel lijm en daarna heb ik er rose goude glitters op gestrooit ! Super leuke ' nieuwe' sneakertjes ! 

Van nog meer oude kleding kan je nog veel meer leuke kleding of andere dingentjes maken ! Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op pinterest daar staan heel veel leuke idee'n een groot deel van deze ideen komen van pinterest ! Ook bespaar je hierdoor een hoop geld op nieuwe kleding! En zo kan je er juist weer andere leuke dingen van kopen of juist sparen ! 

Vond je het handige tips of vond je dit blog leuk en wil je er meer van zien ? Laat het weten in een reactie ! Ik zal z.s.m een foto plaatsen van de kleding ! 

Liefs Daphne

Piteke van der Meulen
Heel handig gedaan en bedacht, dank voor de tips wbt pinterest, dat wist ik nog niet
29-03-2017 13:38
29-03-2017 13:38 • Reageer
_PetitCorbeau_
Hele leuke tips, maar heb be misschien foto's? Dat zou het wat handiger maken
19-03-2017 14:19
19-03-2017 14:19 • Reageer
Boemerang
Heel handige tips, zeker als je "on a budget" leeft! Bekijk hier hoe je op andere manieren geld kan besparen: https://yoo.rs/boemerang/blog/be-sparen-hoe-doe-je-dat-1489918876.html?Ysid=43493
19-03-2017 13:33
19-03-2017 13:33 • Reageer
5 antwoorden
notifications_noneadd
04-11-2018 12:00
1 volger , 1 antwoord