Mijn geheim TEGEN doden haar puntjes!

Mijn geheim TEGEN doden haar puntjes!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Een strugle die elke vrouw die haar haar wil laten groeien heeft , doden of gespleten haar puntjes. Ik heb zolang gezocht naar iets wat voor mijn idee helpt tegen doden haarpuntjes. En met een hoop geduld en hoop getest heb ik HET product gevonden ! 

Ik ben hier zo tevreden over , ik verf mijn haar al jaren , van rood naar blond terug naar donker en vervolgends weer terug naar blond, ja dat arme haar van mij heeft het flink te voorduren gehad. Ik heb heel dik haar , maar heb ook wel echt gemerkt dat het een stukje dunner is geworden wat natuurlijk logisch is van elke klap wat mijn haar telkens weer krijgt. Ik heb mijn haar nu ombre , bovenkant heel donker bruin en de onderkant as blond, ik hoef nu eigenlijk alleen mijn uitgroei eens in de zoveel tijd eens te verven , mijn eigen haarkleur is iets lichter bruin dus is het niet nodig om iedere 6 weken mijn uitgroei te verven want het valt toch niet heel erg op , maar mijn haar is natuurlijk vanaf de onderkant geblondeert , en dat is een killer voor je haar ! 

Het product wat ik gebruik tegen doden haar puntjes is de hair repair cream van hair wonder , je heb helemaal niet veel nodig en dit smeer je in handoek droog haar na het wassen van je haar. Het maakt je haar niet vet maar wel super zacht , sterk en doorkambaar ! Echt letterlijk een hair wonder ! Mijn moeder ( die kapster is ) riep 3 weken geleden er moet een flink stuk van je haar af. Toen ben ik dit gaan gebruiken en ze vroeg of ik mijn haar ergens anders had laten knippen omdat ze bijna niets meer zag van de doden puntjes ! Top spul toch ? 

Het is ook nog is budget proof ! Want voor een flinke tube van volgends my 250 ml betaal je 7,- ! Je kan het gewoon kopen bij de kruitvat of de tuinen. Hair wonder heeft nog veel meer producten op het gebied van herstel en verzorging van je haar ! Echt zeker een aanrader ! 

Ik zal nog even een foto toevoegen van de tube die ik bedoel! Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.7 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Dode punten knippen werkt ook.
| 11:17 |
of gewoon af en toe bijknippen, helpt echt.
| 11:47 |
Ik zag het wel eens voorbij komen, maar ik had geen idee dat het zo effectief was! Hmm, toch maar eens uitproberen
| 22:45 |
Ik gebruik 1 keer in de week kokosolie, nergens geen last van
| 15:39 |
gewoon kokosolie is ook al een heel goede oplossing
| 14:41 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen