×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
my skin routine

my skin routine


my skin routine

 

hallo allemaal en leuk dat je weer een kijkje heb genomen op een nieuwe blog,

my skin routine, lastig, ik gebruik eigenlijk steeds andere producten, zoals jullie in eerdere blogs hebben kunnen lezen werk ik in een schoonheidssalon en is het soms best verleidelijk om nieuwe productjes te kopen.

ik gebruik op het moment nog een aantal producten van Neoderma, ik heb hier een cursus van gehad op mijn werk waarbij we ook op elkaar moesten werken, Neoderma is een merk met een kruiden bio-peeling die in je poriën werkt en van binnenuit alles omhoog gaat werken, dit gebeurt in 10 dagen, na die 10 dagen is het optimale resultaat en natuurlijk hoe vaker je dit doet hoe meer resultaat, het is wel belangrijk dat je in die 10 dagen liefst natuurlijk nog langer die producten die er bij horen nog gebruikt. dus hier ben ik nog mee bezig.

mijn normale skin routine maar dan uitgebreid.

ik heb zelf een vrij droge en vochtarme huid, ik reinig mijn huid elke ochtend met een cleansing mouse van Biodermal of de azulen cleansing oil van Nouvital, en gebruik hierbij altijd de hydra mouse dag en nacht crème van Art-Deco. voor ik ga slapen reinig ik mijn gezicht ook weer met de bovenstaande producten. als ik eens in de week een beauty avondje hou komen hier wat meer dingen bij kijken. om te beginnen reinig ik mijn gezicht weer gewoon met de cleansing mouse of oil, daarna scrub ik de huid met een heel fijne scrub korrel ( ik heb ook een gevoelige huid en als ik hierbij een grove korrel gebruik is dit niet altijd prettig) deze scrub is ook van Nouvital en heet scrub cream sensitive, even leuk om er bij te vertellen als ik mijn lichaam scrub heb  ik een heel lekkere scrub van de lush, de sea salt scrub! echt een aanrader. als ik mijn gezicht lekker gescrubt heb, heb ik nog een heel fijn gezicht masker van de lush, deze heet rosy cheeks, dit is een vocht regulerend masker en dus goed voor mijn huid, ik heb vroeger heel erg acne gehad, als je acne heb heb je meestal een vette huid, dit hoeft niet altijd, mijn huid is nu best droog vooral in de winter, en in de winter wil er ook nog wel eens hier een daar een pukkeltje ontstaan :( als ik hier echt van af wil gebruik ik het masker van de lush mask of megnaminty deze ruikt ook weer super lekker en is echt goed tegen die vervelende pukkeltjes, heb je een pukkeltje die echt met spoed weg moet ( liefst allemaal altijd natuurlijk) kan je je pukkeltjes aansmeren met greace lighning van lush! zoals jullie al door hebben ben ik aardig lush verslaafd, voor de mensen die lush niet kennen, lush is een cosmetica merk met allemaal natuurlijke producten, hierbij worden zo min mogelijk extra stoffen geur of kleur toegevoegd, deze zijn altijd goed voor je huid omdat er dus geen extra stofjes in zitten, en nog even leuk om te weten , lush is geheel dierproefvrij , ook niet onbelangrijk. oke , als ik mn maskertje er af gewassen heb reinig ik mijn gezicht nog even na met de aloe vera lotion van Nouvital, de azulen oil en de aloe vera lotion zijn allebei geschikt voor ieder huidtype, en hierna natuurlijk weer mijn dag en nacht crème de hydra mouse van Art-Deco, dit is weer een vocht regulerende crème deze crème zorgt er ook voor dat de huid weer een natuurlijk glansje heeft. als ik hierna nog make-up ga aanbrengen doe ik nog prep en prime op van Mac en dan de gele variant hiervan. 

willen jullie mijn make-up routine ook lezen? laat dan even een reactie achter en vergeet mijn pagina niet te volgen. hebben jullie nog meer leuke ideeën laat het zeker even weten.

ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen.

liefs Daphne 
Freya van Norden
Ik ben ook gek op Lush en gebruik voornamelijk hun producten. Ocean Salt is inderdaad een fantastische scrub :D ik gebruik hem voornamelijk op mijn gezicht. Ook Mask of Magnaminty is een goed product, vooral voor in de zomer vind ik die erg prettig. Rosy Cheeks zou ik graag nog eens willen proberen, helaas is die altijd uitverkocht wanneer ik eindelijk in een Lush winkel ben.
27-02-2017 19:57
27-02-2017 19:57 • Reageer
sylbibj
Neoderma ga ik ook eens proberen. Nog niet gebruikt. Ik wissel dan ook elke paar maanden af met mijn producten voor mijn gezicht. Ik merk dan echt dat het weer een oppepper is
28-12-2016 13:02
28-12-2016 13:02 • Reageer
Soberana
Heel verstandig dat je je huid zo goed verzorgd en vooral dat je producten op basis van natuurlijke ingredienten gebruikt. Dat doe ik ook, al vanaf mijn tienerjaren. Op de lange termijn loont het zeker: ik ben nu 67 en word meestal op begin 50 geschat.
03-12-2016 01:21
03-12-2016 01:21 • Reageer
MichelleDC
Ik moet ook echt meer tijd aan me huid gaan besteden, vaak is het nee nu geen zin morgen reinig ik me gezicht wel. Of in de ochtend snel snel maku-up er op plakken en klaar.
02-12-2016 23:54
02-12-2016 23:54 • 1 reactie • Reageer
Beautynailsandmylife
het is wel goed om indd meer tijd te besteden aan je huid, je huid is je grootste orgaan en dit vraagt verzorging, vooral als je make-up draagt vraagt je huid om verzorging, een goede dacht creme zorgt dat je make-up je porien niet inloopt en een nacht creme werkt altijd herstellend, het reinigen van je gezicht voor het slapen gaan is het belangrijkste , als je gaat slapen met make-up op, deed ik altijd toen het me nog niet intereseerde, gaat de make-up in je porien zitten en krijg je dus sneller pukkeltjes, je gezicht krijgt ook geen lucht, dus krijg je rode plekken in je gezicht, en die krijg je erg lastig weg, haal je je make-up er wel altijd van af maar verder geen reiniging, buiten zijn er afvalstoffen, denk maar aan uitlaat gassen van auto's dit komt ook allemaal op je gezicht terecht, als je je gezicht dus niet zou reinig heb je een grotere kans op pukkeltjes en mee etertjes en die willen we niet ;( een reiniging hoeft niet uitgebreid te zijn, een cleansing mouse of milk kan je ook altijd in de douch gebruiken zo ben ik het gaan gebruiken en nu vergeet ik het niet meer, ik hoop dat je iets uit een van deze tips heb kunnen halen !
03-12-2016 07:35
03-12-2016 07:35 • Reageer
Lisanne
Tijd om eens een masker van Lush te proberen! Maybe wordt mn huid dan wat beter haha
02-12-2016 23:03
02-12-2016 23:03 • Reageer