×

Yoors


Inloggen
×

Yoors
#

0 volgers
notifications_noneadd
Review urban decay pallet !

Review urban decay pallet !


Voor de mensen die mijn blog in de gaten hebben gehouden zullen die weten dat ik afgelopen weekend mijn urban decay Naked 1 pallet heb binnengekregen ! 

Het leek mij leuk om hier een review over te maken! 

Ten eerste vind ik het doosje en het kartonnen doosje waar het pallet er in zit er al super mooi uit zien ! Bizar eigenlijk maar ik vind het eigenlijk ook wel een beetje meespelen in de keuze van kopen, ik vond de naked smokey ook super mooi maar omdat het doosje er dus zo mooi uitziet want ik gebruik nooit smokey kleuren ! Maar oke verder over de inhoud van het doosje want daar gingen we voor! In Naked 1 zitten voornamelijk bruin tinten waarover ik in eerdere blogs heb verteld dat ik daar weg van ben omdat dit volgends mij het beste bij mij staat! Alle kleurtjes zijn totaal verschillend maar passen erg mooi bij elkaar! De pigmentatie is goed en de kleuren dekken mooi op de ogen , als er een glitter inzit zie je dit ook daadwerkelijk terug op de ogen ! In de een zit wat meer glitter als de ander en er zitten ook wat matte kleurtjes bij waardoor er zoveel combinaties mogelijk zijn  en het maakt het pallet nog iets leuker omdat er dus verschil in zit qua glitters en matt ! Ik ben echt super tevreden over dit pallet ja het kost echt wat geld maar ik vind dit echt de moeite waard! Misschien nog even leuk om te vertellen waarom ik niet voor de andere 2 Naked palleten heb gekozen maar voor deze : naked 2 heeft roze tinten opzich mooi maar niet voor mij , ik draag bijna nooit roze naked 3 vind ik wat aan de donkere kant en de tinten vond ik niet zo mooi als in naked 1 ! Ik heb wel echt heel lang getwijfelt maar kwam toch tot de conclusie dat 1 het mooiste is en daar heb ik zeker geen spijt van ! Wie weet komt er nog een palletje in huis ! En dikke 10 voor dit pallet ! Ik heb er nog geen nadelen van gezien ! 

Meer beauty tips tricks revieuws diys en meer klik even op de volg knop en chek even mn blogs !

Laat in een reactie achter wat jou favorieten tinten zijn ! Tot snel 

Liefs Daphne
casapapusilor
Duidelijk review. Duurde even voor ik door had dat het over make-up ging. :)
03-01-2017 16:12
03-01-2017 16:12 • Reageer
Daantje l
Mooie duidelijke revieuw
03-01-2017 12:39
03-01-2017 12:39 • Reageer