×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
Onze Kingsday 2017

Onze Kingsday 2017


Kopen of verkopen

Ik wou heel graag dit jaar gaan zitten met spulletjes (for the first time) maar was een beetje laat met dat idee.

Volgend jaar wil ik dat wel gaan doen.

Dus werd het als van ouds een rondje dorp lopen met mijn vriend, dochtertje en oom. Zo leuk om iedereen op een kleedje te zien zitten en hun dingetjes willen verkopen. Vooral al die jonge kinders :)

Wat we hebben gekocht

Wij zijn wat leuke spulletjes tegen gekomen. Ik had een heel klein budget om vandaag uit te geven maar ben wel super blij met de dingen die we gekocht hebben.

Dit zijn de dingen die we hebben gekocht:

De Pagony deken

Kon hem niet laten liggen, wist niet zeker of die wel zou passen aangezien ik hem in mijn ogen te klein vond. De manege even gebeld naar zijn geschatte maat en op de gok gekocht. Mocht die niet passen, zou ik hem voor t zelfde geld weer op internet gooien.

De rode details staan mooi bij mijn rode halsterset en vond de blauwe kleur stoer voor deze knappe vent.

Blij dat ik hem heb meegenomen. Pepe zelf interreseerd het niet zoveel haha. Zolang het gras maar lekker groen en mals is vind hij alles goed. Blije pony maakt mij ook superblij!De Enrique iglesias album cd

Mijn beste vriendin Leonie kan beamen hoe erg fan ik ben van Enrique iglesias! Mijn oom was aan het snuffelen tussen de cd's (wij gaan standaard op deze dag rond voor cd's/dvd's) en zei tegen mij: 'Hier mo! Een cd van Enrique Iglesias!' Ook hij weet hoe gek ik op deze artiest ben. Ik vroeg hoeveel die kostte, 0,50 cent. Geen drol dus! Gelijk meegenomen. Dit is de derde cd die ik nu van hem heb en een gebrandde concert van belfast. Die laatste heb ik al zo vaak gedraaid dat die gewoon zwaar versleten is haha.

Ook met deze aanwinst ben in super blij!

Fluffy pink Unicorn

Ze zag hem liggen en het was liefde op eerste gezicht! Ze is super gek met paarden en vooral Unicorns (ze noemt ze altijd alleen bij de engelse naam)

Ze heeft ondertussen al een verzameling van die eenhoorns en deze moest er gewoon aan toegevoegd worden. 

Kwam er nu net thuis achter dat er ook geluid in dat ding zit :P Dus met een flinke knijp in de buik komt er gehinnik uit haha. Dochter ook weer happy!

Wat we verder nog gedaan hebben

We hebben loempia's gegeten, de kleine dame is in een schommeldraaimolen geweest en op het springkussen lekker gesprongen. Ook zijn nog veel bekenden tegengekomen en hebben we korte praatjes gemaakt :)

Uiteindelijk begon de lucht donker te worden, hebben we boodschappen gedaan en zijn we op huis gegaan.

Ik ben daarna als een speer door naar de manege gegaan om te kijken of die knappe pony pepe de deken zou passen. Hij past gelukkig redelijk, dus nu loopt hij er weer charmant bij :) Ook hebben we mijn moeders herder Kos meegenomen voor een logeerpartijtje bij ons (kindje ben ik en lolo is lorena voor hem).

Lekker alle energie er uit springen in dat springkussen.

Wat een lol dat ze had haha. Tijdens dat gespring stonden ik en vriendlief in een korttijdige regenbui en op dat moment wou ik ook weer even een kleine meid zijn, zodat ik lekker droog in dat springkussen kon kruipen haha.

Flinke lach in de schommeldraaimolen. Die lach kon niet meer afgepakt worden :P

En ook nog even met die knappe pony op de foto. Lekker even een poetsbeurt gegeven en wezen grazen met hem. 

Nu ben ik heel benieuwd wat jullie hebben gedaan deze dag. Hebben jullie spulletjes verkocht of gingen jullie op zoek naar leuke koopjes?

Wat voor een ander niets meer waard is, kan voor jou waardevol wezen :)

Nog een hele fijne dag allemaal! Dikke knuffel van ons X
Leroy
leuke spullen gehaald dame
03-05-2017 11:19
03-05-2017 11:19 • Reageer
Crea Trudy
Jij bent weer geslaagt mooie spullen.
29-04-2017 20:49
29-04-2017 20:49 • Reageer
Crea Trudy
Ik heb ook gezeten en wel wat verkocht.
29-04-2017 20:49
29-04-2017 20:49 • Reageer
Leonie Fotografie
Wat een leuke spullen. En een onwijs mooie blog!!!
29-04-2017 08:43
29-04-2017 08:43 • Reageer