×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Let your soul blossom !

Let your soul blossom !


Het is zover, mijn eerste blog post op Yoors !

Ik hou van schrijven. Maar eerlijk gezegd neem ik er te weinig tijd voor. Net zoals voor vele andere dingen waar ik graag wat meer aandacht aan zou besteden. Bij deze ;)

Gelukkig heb ik de luxe om dingen te doen die me blij maken. Die goed zijn voor het zieltje. Waar ik van moet lachen. Waardoor ik mijn problemen en verdriet eventjes vergeten kan. Mijn goede raad geef ik graag weg. Ik leer hem meer en meer zelf toepassen :) Vandaar ,  ik start weer met schrijven, hoera!

En met de lente in het land en de bloemetjes in bloei.... Vergeet niet om ook je eigen zieltje te laten openbloeien en doe dingen die je gelukkig maken. Dat kunnen de meest eenvoudigste dingen zijn, maar ook de meest ingewikkelde dingen. Stop met erover na te denken en doe het. Nu.


Net zoals ik. Ik schrijf. Dit maakt me blij. Hopelijk jullie ook :) Ik zit alvast met een smile op mijn gezicht achter de computer.

Als bijgevoegd beeld een foto van fotografe Die Elster in de visithasselt.be/nl/japanse-tuinJapanse Tuin enkele weken terug, toen de kersenbloesems weelderig bloeiden.

Liefs,

Johanna
Naturefreak
De lente levert mooie plaatjes op!
19-04-2017 20:50
19-04-2017 20:50 • Reageer
Sonjaas
Wat een prachtige foto! Veel plezier met schrijven :-)
19-04-2017 18:37
19-04-2017 18:37 • Reageer
Hans van Gemert
Ja, schrijven is heerlijk :-) Mooie foto, zo tussen de kersenbloesem
19-04-2017 16:12
19-04-2017 16:12 • Reageer