Let your soul blossom !

Let your soul blossom !


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Het is zover, mijn eerste blog post op Yoors !

Ik hou van schrijven. Maar eerlijk gezegd neem ik er te weinig tijd voor. Net zoals voor vele andere dingen waar ik graag wat meer aandacht aan zou besteden. Bij deze ;)

Gelukkig heb ik de luxe om dingen te doen die me blij maken. Die goed zijn voor het zieltje. Waar ik van moet lachen. Waardoor ik mijn problemen en verdriet eventjes vergeten kan. Mijn goede raad geef ik graag weg. Ik leer hem meer en meer zelf toepassen :) Vandaar ,  ik start weer met schrijven, hoera!

En met de lente in het land en de bloemetjes in bloei.... Vergeet niet om ook je eigen zieltje te laten openbloeien en doe dingen die je gelukkig maken. Dat kunnen de meest eenvoudigste dingen zijn, maar ook de meest ingewikkelde dingen. Stop met erover na te denken en doe het. Nu.


Net zoals ik. Ik schrijf. Dit maakt me blij. Hopelijk jullie ook :) Ik zit alvast met een smile op mijn gezicht achter de computer.

Als bijgevoegd beeld een foto van fotografe Die Elster in de visithasselt.be/nl/japanse-tuinJapanse Tuin enkele weken terug, toen de kersenbloesems weelderig bloeiden.

Liefs,

JohannaBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
De lente levert mooie plaatjes op!
| 20:50 |
Wat een prachtige foto! Veel plezier met schrijven :-)
| 18:37 |
Ja, schrijven is heerlijk :-)
Mooie foto, zo tussen de kersenbloesem
| 16:12 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen