×

Yoors


Inloggen
×

Yoors


#

0 volgers
notifications_noneadd
Mijn persoonlijke oprispingen.

Mijn persoonlijke oprispingen.


Wat houdt me bezig op dit moment.

Is het religie, gezondheid, politiek, mensenrechten?

Gaat het over een talent in het autistisch spectrum?

Blog ik over lokale zaken?

Wereldse zaken schuw ik niet dus .......

 Stef
Ik ben niet zo aardig geweest in het begin, mijn excuses. Maar barst eens los over autistische talenten zou ik zo zeggen..... ben benieuwd. Vriendelijk groet, Stef
10-08-2016 19:05
10-08-2016 19:05 • 1 reactie • Reageer
Ben Luberti
LOL Autistischspectrum omvat alles wat onder ADHD, ADD, PDD nos, klassiek autisme, asperger en dergelijke werd benoemd. Lees ook: http://www.autisme.nl/autisme-nieuws/mei-2013/autisme-spectrum-stoornis-in-dsm-5.aspx Ik ben niet zo voor het woord stoornis daar een stoornis wijst op een verstoring in de hersenen terwijl ik het ervaar als een normale uiting van het leven waar men zich teveel op focust omdat de maatschappij uitgaat van maakbaarheid en daardoor van beheersbaar zijn van de samenleving. En mensen met een talent in het autistisch spectrum zijn nu eenmaal minder beheersbaar. :-) Tot zover mijn insteek in deze boeiende materie. Warmhartige groet, Ben
11-08-2016 13:29
11-08-2016 13:29 • 1 reactie • Reageer