×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
Letting go

Letting go


Ik denk dat elk meisje het wel kent, waarom ga ik niet gewoon verder met mijn leven, waarom laat ik deze jongen niet gewoon los? En dat is de vraag die mijzelf al een tijdje bezig houd. Nick, zo heet de jongen waar ik al een tijdje niet overheen kan komen hoe ik erg ik het ook probeer. Nick en ik waren nooit echt officieel maar we waren ook niet niks. Nick was je type jongen die recht door zee was, soms bot kon reageren maar het nooit zo bedoelde, hij beschreef zich altijd als een jongen die zijn liefde toond met daden en niet met woorden. En als ik terug kijk op onze tijd, was dat ook zeker zo. Je zal hem nooit een lief berichtje sturen in de morgen maar je zal hem eerder wat lekkers zien halen als je een zware dag had. Tussen mij en nick heeft het simpelweg niet gewerkt, hoe erg ik het ook probeerde. Want wanneer ik voor iemand ga dan ga ik er ook zeker met de volle honderd procent voor. Zoveel mensen vertelde me altijd dat Nick niet de juiste persoon was, hij was wat ouder en was eigenlijk nog niet klaar voor een relatie. Het enigste wat ik had gehoopt is dat hij daar eerlijk over was geweest en niet mij niet zo had laten hangen.