Auto Eenzaam Rood

Auto Eenzaam Rood


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wachtend op de waterbus zag ik deze auto eenzaam rood staan op de parkeerplaats.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik wilde aanbieden hem mee te nemen, maar da's vast niet de bedoeling ;-)
| 01:55 |
Ha hahahaha
| 08:14 |
Zeker eenzaam rood te midden van die omgeving! Heerlijk de speurtocht naar rode items! ;)
| 15:48 |
Dankje
| 15:57 |
Mooie foto ook
| 08:55 |
Dankjewel
| 09:31 |
Wel eenzaam ja! Rode auto's zie je eigenlijk helemaal niet zoveel meer, vaak zilvergrijs of donkere kleuren...
| 01:24 |
Ja dat is mij ook opgevallen.
| 08:23 |
Leuke deelname! Je ziet ineens overal rood hè. Ik heb er ook last van ;-)
| 23:39 |
Nou waar ik het eigenlijk wil zien zie ik het niet helaas
| 08:22 |
Je ziet wat eenzaam rood zo rondom die waterbus hahaha
| 21:51 |
Ja hè valt op
| 22:12 |

auto leasen
auto leasen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
Muziek, Kunst & Cultuur
Aanbevolen Muziek
Aanbevolen Muziek
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen