×

Yoors


Inloggen
×

YoorsEenzaam rood

Eenzaam rood


Ik kwam deze challenge hier op Yoors bij toeval tegen en vond dat wel een leuk idee dus doe ik mee.

Toevallig ligt er bij ons een rode granaatappel in de fruitschaal. Ja helemaal alleen tussen de appels, grapefruit, sinaasappels en mandarijntjes. Dus deze was makkelijk voor me. Maar ik wil toch de uitdaging groter maken voor mijzelf. Hoop dus nog andere leuke dingen te vinden de komende dagen.

wil je ook mee doen? Lees dan onderstaande blog van de organisator.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar het Inspire2LiveChoi