Eenzaam rood

Eenzaam rood


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ik kwam deze challenge hier op Yoors bij toeval tegen en vond dat wel een leuk idee dus doe ik mee.

Toevallig ligt er bij ons een rode granaatappel in de fruitschaal. Ja helemaal alleen tussen de appels, grapefruit, sinaasappels en mandarijntjes. Dus deze was makkelijk voor me. Maar ik wil toch de uitdaging groter maken voor mijzelf. Hoop dus nog andere leuke dingen te vinden de komende dagen.

wil je ook mee doen? Lees dan onderstaande blog van de organisator.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar het Inspire2LiveChoiBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (9 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Da's alvast een goed begin!
| 01:53 |
Dankje
| 08:08 |
Eenzaam in zijn soort
| 16:03 |
Ja toch
| 19:00 |
Een hele mooie vind ik! En zo eenzaam... Haha! ;-)
| 00:22 |
Dankjewel
| 10:09 |
;-)
| 11:40 |
Wat een leuke foto en wat een lekkere vrucht...
| 23:51 |
Heerlijk gebruik ik in mijn overnight oat
| 10:09 |
leuk gedaan hoor
| 22:45 |
Dank
| 10:08 |
Leuk, makkelijk? Toevallig lag ie er.
| 22:31 |
Had hem van de week gekocht en zag hem nu zo eenzaam liggen
| 10:08 |
Leuke foto voor eenzaam rood
| 22:03 |
Dankjewel
| 22:04 |
Mooie foto en inderdaad eenzaam rood ;) Ik twijfel nog steeds of ik mee ga doen haha, teveel andere dingen ook nu ;)
| 20:45 |
Ik vind het wel een mooie en leuke uitdaging. En dit lag zomaar in huis. Eens zien wat ik morgen kan vinden.
| 21:48 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen