FotoDoen 7

FotoDoen 7


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste dag al weer van FotoDoen. Wat gaan die 7 dagen toch snel. De opdracht van vandaag is "Over Mij". O wat is er veel over mij te vertellen maar in foto's best wel moeilijk vast te leggen. Maar goed ik heb een compositie gemaakt en dit is dan de foto geworden.


Ik zal er een uitleg bij geven.  Ik haak veel en graag. Voor mijzelf maar ook voor goede doelen.

Ik kook heel graag voor mijn gezin, familie en vrienden.  Dan dus het goede doel wat in ons gezin heel belangrijk is. Vooral de verschillende stichtingen voor onderzoek naar kanker. En ja dan als laatste muziek  luisteren en zelf zingen in het goede doelen koor. Zo ontspannend en goed voor lijf en leden. 

Dit ben ik dus.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk, ik ga ze allemaal ff checken ;-)
| 20:17 |
Dankjewel
| 20:28 |
Goed bedacht zo deze foto :)
| 10:21 |
Dankjewel
| 11:28 |
Leuk gedaan zeg!
| 15:36 |
Dankjewel
| 17:07 |
Leuke compositie heb je ervan gemaakt ;-)
| 15:27 |
Dankjewel
| 17:07 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen