FotoDoen 7

FotoDoen 7


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

De laatste dag al weer van FotoDoen. Wat gaan die 7 dagen toch snel. De opdracht van vandaag is "Over Mij". O wat is er veel over mij te vertellen maar in foto's best wel moeilijk vast te leggen. Maar goed ik heb een compositie gemaakt en dit is dan de foto geworden.


Ik zal er een uitleg bij geven.  Ik haak veel en graag. Voor mijzelf maar ook voor goede doelen.

Ik kook heel graag voor mijn gezin, familie en vrienden.  Dan dus het goede doel wat in ons gezin heel belangrijk is. Vooral de verschillende stichtingen voor onderzoek naar kanker. En ja dan als laatste muziek  luisteren en zelf zingen in het goede doelen koor. Zo ontspannend en goed voor lijf en leden. 

Dit ben ik dus.Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Leuk, ik ga ze allemaal ff checken ;-)
| 20:17 |
Dankjewel
| 20:28 |
Goed bedacht zo deze foto :)
| 10:21 |
Dankjewel
| 11:28 |
Leuk gedaan zeg!
| 15:36 |
Dankjewel
| 17:07 |
Leuke compositie heb je ervan gemaakt ;-)
| 15:27 |
Dankjewel
| 17:07 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen