×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


GuruShots challenge

GuruShots challenge


Ik heb een app gevonden door mijn werkgeefster die is zo leuk. Ik zou bijna iedereen die wel eens foto's maakt met zijn smartphone, iPad en fototoestel aanraden om er aan mee te gaan doen. Het is zo leuk echt waar. Er zijn verschillende challeges waar je aan mee kunt doen. Bijvoorbeeld Made of glass, minimalisme in Nature, capital cities, naar and far, film the frame, drops and splash echt je kunt het zo gek niet noemen. Je kunt zelf kiezen wat je leuk vind om te doen. Je mag ook stemmen op foto's van anderen, maar ook foto's een like geven. Je kunt ook fotografen volgen en zo kun je zien wat zij inzenden naar challenges. Soms kun je maar 1 foto plaatsen per challenge maar soms ook tot 4 foto's. En ja je kunt er ook nog geld mee verdienen als je winnaar bent van een challenge. 

Je gaat door deze app weer anders naar de wereld om je heen kijken en ziet ineens weer dingen die je anders over het hoofd ziet.

Ik hoor jullie denken welke app is het dan. Nou het is de app waar dit blog ook naar genoemd is namelijk GuruShots. Via Android en Apple te downloaden app.

Bekijk hier een YouTube filmpje erover.

Ga je mee doen??? Meld het me dan dan kan ik je gaan volgen en zal ik in een PB laten weten wie of ik ben bij GuruShot.  Alvast veel plezier.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties