Ik sta in de krant

Ik sta in de krant


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ben je rustig de krant aan het lezen en dan ineens zie je jezelf op een foto. Gelukkig niet te herkenbaar maar toch. 

Gisteren na mijn werk zag ik een man op zijn knieën zitten met een fototoestel. Dacht nog wat doet die nou. Zo mooi is dit deel van de stad nou ook weer niet en voor toeristen al helemaal niet. De andere kant op is karakteristieker om te fotograferen zo laag vanaf de grond. Maar goed ik stap op de fiets en fiets langs hem heen. Hoor zijn toestel klikken en ik denk Ok de toerist heeft een foto waar ik ook op sta. Leuk voor in zijn album toch iemand op de fiets. Voor Nederlanders normaal maar voor buitenlanders heel bijzonder. Ja dat weet ik uit ervaring familie uit Amerika keken hun ogen uit toen ze hier zoveel fietsen zagen staan bij evenementen en zoveel mensen ook zagen fietsen. Ze vroegen echt is dit normaal?? Ja dit is normaal in Nederland.

Maar goed ik kijk dus wie deze foto van mij gemaakt heeft en zie nu dus de naam van de fotograaf. Deze fotograaf ken ik dus uit mijn jeugd ( jaartje of 35 geleden). Hij kwam toen bij mijn vader (ook fotograaf) in de zaak, waar ik werkte. Hij kwam voor fotorolletjes, camera's en toebehoren. Hij was toen beginnend persfotograaf. Ik had hem dus nu niet herkend, maar goed ook anders had ik achter hem langs gefietst denk ik zomaar.

De voorpagina van het regio gedeelte. Met de foto links boven in de hoek.

Hieronder het gehele artikel op de volgende pagina.

Heb net contact gemaakt met de fotograaf want deze foto wil ik dus wel ontvangen. Ben benieuwd of het gaat lukken.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoirBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een grappig verhaal!
| 15:40 |
Dankje
| 20:54 |
Ik hoop ook dat je de foto krijgt!
| 16:51 |
Hoop ik ook maar meestal lukt dat wel
| 18:12 |
Had het op FB al gezien, maar lees nu dat je om de foto gevraagd hebt. Is het gelukt?
| 21:24 |
Nog niet zal de krant mailen.
| 08:42 |
Het zal je maar gebeuren 
| 19:26 |
Leuk verhaal, vooral ook dat je hem kende. Zo zie je maar weer....je kunt van alles meemaken. 
| 17:46 |
Echt wel
| 19:05 |
Best gek om jezelf zo terug te zien maar wel weer heel leuk
| 14:55 |
Klopt heel gek
| 19:05 |
Leuk dat het nog een oude bekende is van je.
Een digitale kopie krijg je meestal wel als je het vraagt.
| 13:41 |
Heb ik hedaan hoor nog geen reactie
| 14:17 |
Dat mag, zeker, in de krant.
| 13:05 |
Dankje
| 14:18 |
Het was natuurlijk wel zo leuk geweest als het je ook even was gevraagd...
| 11:56 |
Dat is waar maar goed ik ben niet heel herkenbaar dus vind het wel goed zo.
| 12:16 |
Leuk zeker wel, maar is niet noodzakelijk, het is openbare ruimte en dan mag je in principe mensen fotograferen, er zijn alleen zwaarwegende uitzonderingen.
| 13:43 |
Terecht dat je dat vraagt.
| 11:01 |
Ja toch wil de originele wel hebben hihihi
| 11:13 |
Dat kan ik me voorstellen.
| 11:34 |
Wat leuk. Aan de andere kant is dat ook mijn angst weer. Dat zomaar op de foto zetten en publiceren. Ik denk dat mensen die jou kennen je wel zullen herkennen. 
| 10:40 |
Nee dus mijn eigen man herkende mij niet totdat ik het hem zei.
| 11:13 |
😳 Oh.. Dat is ook wel weer goed. Dan ben je best anoniem op de kiek. 
| 11:27 |
Ja toch
| 12:15 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen