×

Yoors


Inloggen
×

YoorsIk sta in de krant

Ik sta in de krant


Ben je rustig de krant aan het lezen en dan ineens zie je jezelf op een foto. Gelukkig niet te herkenbaar maar toch. 

Gisteren na mijn werk zag ik een man op zijn knieën zitten met een fototoestel. Dacht nog wat doet die nou. Zo mooi is dit deel van de stad nou ook weer niet en voor toeristen al helemaal niet. De andere kant op is karakteristieker om te fotograferen zo laag vanaf de grond. Maar goed ik stap op de fiets en fiets langs hem heen. Hoor zijn toestel klikken en ik denk Ok de toerist heeft een foto waar ik ook op sta. Leuk voor in zijn album toch iemand op de fiets. Voor Nederlanders normaal maar voor buitenlanders heel bijzonder. Ja dat weet ik uit ervaring familie uit Amerika keken hun ogen uit toen ze hier zoveel fietsen zagen staan bij evenementen en zoveel mensen ook zagen fietsen. Ze vroegen echt is dit normaal?? Ja dit is normaal in Nederland.

Maar goed ik kijk dus wie deze foto van mij gemaakt heeft en zie nu dus de naam van de fotograaf. Deze fotograaf ken ik dus uit mijn jeugd ( jaartje of 35 geleden). Hij kwam toen bij mijn vader (ook fotograaf) in de zaak, waar ik werkte. Hij kwam voor fotorolletjes, camera's en toebehoren. Hij was toen beginnend persfotograaf. Ik had hem dus nu niet herkend, maar goed ook anders had ik achter hem langs gefietst denk ik zomaar.

De voorpagina van het regio gedeelte. Met de foto links boven in de hoek.

Hieronder het gehele artikel op de volgende pagina.

Heb net contact gemaakt met de fotograaf want deze foto wil ik dus wel ontvangen. Ben benieuwd of het gaat lukken.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir