×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mijn Journal

Mijn Journal


Zoals beloofd hier een update van mijn Journal. Hiernaast zien jullie een van mijn eerste pagina's in het journal waar ik bijna heel januari beschreef maar in het bijzonder het Spetterend Nieuwjaarsconcert waar ik ook een blog van gemaakt heb.

Dit was mijn eerste echte week. Rechts boven blijkt maar weer dat je wel iets goed moet laten drogen. De Quote is mislukt maar die maak ik nog een keer opnieuw in mij journal en dan ook mooier hoop ik. Ben nog zoekende zoals jullie zien maar dat komt nu redelijk op gang hoop ik.

Dit is mijn opzet voor deze week. Er staat nog niet veel maar ja de week is net begonnen toch?? Ben nog op zoek naar bepaalde dingen. Nog niet gevonden maar ik heb nog een cadeaubon van Pipoos dus gaat vast goed komen. En anders ga ik toch maar eens online kijken of ik de dingen kan vinden die ik zoek.

Ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden. Kan ik zo doorgaan of vinden jullie het helemaal niks. Ik ga jullie in iedergeval op de hoogte houden van mijn vorderingen.

Dus tot de volgende keer maar weer.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties