Mozaïek Workshop

Mozaïek Workshop


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Afgelopen zaterdag met een crea vriendin een workshop gaan volgen bij een andere crea vriendin. Oooo wat was dat leuk. Maar ik heb er niet echt een hobby bij want eigenlijk vind ik het te veel gepriegel. Maar dat kwam denk ik ook omdat ik wat had getekend wat niet groter kon. Maar de kleurtjes die er waren en het samen zijn maakte het zonnig en vrolijk.

Het duurde even voor ik het blogje kon schrijven en plaatsen omdat we thuis de afwerking moesten doen. Niet erg maar dan het wel doen en een foto maken das weer wat anders natuurlijk. Maar hier dan de stappen en het eind resultaat.

Heb je interesse stuur me dan een berichtje dan kan ik jullie misschien met elkaar in contact brengen. 

En het eindresultaatBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Prachtig gedaan zo kanjer! Wat was het inderdaad een leuke dag en zeker voor herhaling vatbaar, maar mijn vaste hobby gaat het ook niet worden hoor hahaha
| 10:24 |
Dat dacht ik
| 11:27 |
Kijk eens had ik ook al een blogje van.
| 10:30 |
Ik ook in die periode, maar deze paste nu mooi in mijn Crea Diaantje serie ;) Dank je wel voor het delen van mijn link xxx
| 14:40 |
Graag gedaan meis
| 17:36 |
erg leuk gemaakt
| 14:54 |
Dankjewel
| 16:50 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen