×

Yoors


Inloggen
×

YoorsNieuwe camera

Nieuwe camera


Ik heb leren fotograferen van mijn vader die fotograaf  in ruste is. Maar hij heeft een eigen zaak en studio gehad en ja die paplepel heeft gewerkt. Ik heb altijd gedroomd van een Nikon camera want dat was je van het toen ik jong was. Ben begonnen met een Agfa Klik, Olympus, daarna een Pentax, Minolta, Canon. Bij mijn vader in de zaak/studio mocht ik af en toe fotograferen met een Mamiya of Roleiflex en later een Nikon waar ik dus verliefd op werd. Maar ja dat waren camera's die ik niet kon betalen. 

Inmiddels heeft Nikon betaalbare camera's.  Jaren geleden kon ik dan ook een Nikon D60 aanschaffen met een 18-300mm lens erbij. Maar komend weekend krijg ik een andere camerabody van mijn man. Weer een Nikon anders kunnen we de lens niet gebruiken die we nu hebben. Natuurlijk komt er nog een lens bij maar daar gaan we even voor sparen. Wil natuurlijk een mooie lens. 

De oude camera doen we niet weg die blijven we gebruiken. En alle andere oude camera's hebben we in een vitrinekast staan want we vinden het zonde om ze weg te toen.

Maar nu zijn jullie benieuwd natuurlijk wat ik ga krijgen. Ik ga een camera krijgen in mijn lievelings kleur en wel een rode Nikon D3400. Ik ben zo blij echt. Er zitten ook nog extra dingen bij als een powerdrive. Het is een tweedehandsje maar weinig gebruikt en ziet er nog goed uit.

Dit gaat hem dus worden. In de kleur die ik zo mooi vind en dus bij mij past. Al zeg ik het zelf.

Nu dus gaan bedenken welke lens we er nog extra bij zouden willen hebben. We denken aan een 200-600 mm lens maar daar heb je ook een 1 poot statief bij nodig om hem stil te kunnen houden. Dus ja we weten het nog niet. We gaan sparen en dan gaan we kijken wat er op ons pad komt. Maar als een van jullie een tip heeft laat hem dan gerust hieronder bij de reacties achter.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir