×

Yoors


Inloggen
×

YoorsOpdracht 1 Symmetrie

Opdracht 1 Symmetrie


Vandaag kreeg ik de tweede mail van de #foto7daagse. Ja de tweede omdat we vrijdag de eerste kregen met een opwarm opdracht waar we 2 dagen over mochten doen. Vanaf vandaag krijgen we elke dag een mail met een opdracht.

De eerste was vandaag dus met de opdracht Symmetrie. Ja en dan zie je van alles maar op de foto komt dat niet goed over. Maar gelukkig werd het droog en kon ik buiten even in de tuin rondlopen.

Hieronder mijn inzending voor vandaag. 

Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir