Opdracht 2 Portret

Opdracht 2 Portret


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

 Ik doe mee aan de #foto7daagse #f7d #portret 

Niet makkelijk als je moet werken en niemand wil poseren. Maar met het avondeten bereiden is het toch nog gelukt. Had al heel veel huisdieren etc voorbij zien komen dus je wilt iets aparts hebben. Nog geprobeerd om een foto van de koning te maken van de tv maar dat lukte dus niet. Hierbij mijn resultaat.


Ik heb net de mail al weer binnen met de nieuwe opdracht en daar ga ik eens goed over nadenken. Heeft eigenlijk met een challange te maken die ook al eens op Yoors is geweest waar ik ook aan mee heb gedaan. Maar we gebruiken geen archief foto dus moet iets nieuws verzinnen. Maar jullie gaan het resultaat zien hoor.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoirBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
En als dank heb je je model zeker opgegeten?
| 16:21 |
Ik niet maar mijn man en zoon wel had er 2 namelijk
| 19:53 |
Wat een perfecte pannenkoek zeg.
| 21:58 |
Ja toch?
| 22:24 |
Een geslaagde portretfoto :-)
| 10:11 |
Thanks
| 13:05 |
Hahaha dat is wel grappig zeg!
| 21:25 |
Dank
| 23:00 |
Ik wil in de ogen kijken maar wordt afgeleid door de lekkere mond :-)
| 21:15 |
Lol
| 22:59 |
Is dat nou Peter Pannekoek?? :)
| 15:23 |
Ja nu je het zegt had ik nog niet aan gedacht hihi
| 15:24 |
Ik dacht er meteen aan! Nog sneller dan je pannenkoek klaar was ;)
| 15:29 |
Hihihi
| 16:18 |
Wat een leuk idee
| 11:27 |
Dankje
| 15:19 |
Tja, bij gebrek aan modellen moet je een list verzinnen. Ik vind hem lekker geslaagd. 
| 08:15 |
Dankjewel
| 15:18 |
Je moet er maar opkomen hahaha, maar toch origineel! 
| 07:05 |
Ja toch, ze kwamen allemaal met de voorstelbare portretten dus dach ik bak een pannenkoek hihihihi
| 15:18 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen