×

Yoors


Inloggen
×

YoorsOpdracht 2 Portret

Opdracht 2 Portret


 Ik doe mee aan de #foto7daagse #f7d #portret 

Niet makkelijk als je moet werken en niemand wil poseren. Maar met het avondeten bereiden is het toch nog gelukt. Had al heel veel huisdieren etc voorbij zien komen dus je wilt iets aparts hebben. Nog geprobeerd om een foto van de koning te maken van de tv maar dat lukte dus niet. Hierbij mijn resultaat.


Ik heb net de mail al weer binnen met de nieuwe opdracht en daar ga ik eens goed over nadenken. Heeft eigenlijk met een challange te maken die ook al eens op Yoors is geweest waar ik ook aan mee heb gedaan. Maar we gebruiken geen archief foto dus moet iets nieuws verzinnen. Maar jullie gaan het resultaat zien hoor.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir