×

Yoors


Inloggen
×

YoorsOpdracht 4 Water

Opdracht 4 Water


Pfff vandaag geen makkelijk onderwerp kan me herinneren dat we al eerder zo'n onderwerp hebben gehad. En ja dat was duidelijk te zien. er kwamen weer foto's voo5rbij die erg leken op foto's van andere jaren. Ik had wel wat moeite met het onderwerp maar toen ik op boodschap ging vond ik mijn onderwerp in de kofferbak.

Nee het is dus geen hemelwater maar......

  Ik doe mee aan de  #foto7daagse #f7d #water #proshotcase

En nu is het weer wachten wat de opdracht morgen zal zijn. Ben wel heel benieuwd.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir