Opdracht 4 Water

Opdracht 4 Water


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Pfff vandaag geen makkelijk onderwerp kan me herinneren dat we al eerder zo'n onderwerp hebben gehad. En ja dat was duidelijk te zien. er kwamen weer foto's voo5rbij die erg leken op foto's van andere jaren. Ik had wel wat moeite met het onderwerp maar toen ik op boodschap ging vond ik mijn onderwerp in de kofferbak.

Nee het is dus geen hemelwater maar......

  Ik doe mee aan de  #foto7daagse #f7d #water #proshotcase

En nu is het weer wachten wat de opdracht morgen zal zijn. Ben wel heel benieuwd.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoirBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Die lag natuurlijk voor je klaar!
| 16:24 |
Denk het wel ja
| 19:54 |
Wat goed gevonden!
| 12:38 |
Dat dacht ik ook hihihi
| 13:26 |
ik vind hem wel ludiek gevonden!
| 09:54 |
dankje
| 12:29 |
Het is je weer gelukt toch, ik vind de opdrachten ook niet zo leuk nu.
| 09:13 |
die van vandaag vind ikw el leuk.
| 12:28 |
oh die vind ik echt niet leuk maar dat geeft niet ik heb alweer een foto moet alleen de blog nog maken. maar doe ik vanavond even.
| 13:01 |
Ben benieuwd wat je er van hebt gemaakt. Die van mij staat er al
| 13:28 |
Het is wel water. Mooie foto. 
| 09:08 |
dankje
| 12:28 |
Originele invulling, me dunkt!
| 23:05 |
Ja toch??
| 23:11 |
Ja!
| 11:50 |
Leuke en creatieve foto! Lang leve de kofferbak hahaha
| 22:48 |
Wie wat bewaard......
| 23:11 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen