×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Opdracht 5 Van Zolder

Opdracht 5 Van Zolder


Ja wat een leuke opdracht.

Ik doe mee aan de #foto7daagse #f7d #vanzolder en #joby
Van zolder ooo daar ligt bij ons heel veel. Had iets gevonden maar ging het nog even anders fotograferen en dacht toen o,ja dat heb ik ook nog. Uiteindelijk is het dit geworden.

Mijn bronze en zilveren speldjes met cijferkaart van het afdansen. Het afdansen heb ik in 1977-1978 gedaan denk ik want in 1978 veranderde ik van school en ging mijn danspartner (toen ook mijn verkering) met een ander dansen en ja de verkering ging ook uit toen.
En ja ik vond nog veel meer maar dat heb ik privé naar een vriendin verzonden omdat dat iets uit onze jeugd was en ik dat niet zomaar openbaar maak.

Maar terwijl ik aan het zoeken was wat er nou eens geschikt kon zijn zong ik wel het volgende leid steeds.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties