Opdracht 6 Kapot

Opdracht 6 Kapot


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vanmorgen de een na laatste mail. Met de opdracht Kapot. Mmmm ik moet werken. Opweg naar mijn werk om me heen kijkend wat kan ik vinden dat kapot is en fotowaardig. Niks gezien helaas dus ik dacht dit is een moeilijke opdracht voor mij vandaag. Maar toen ik het eerste brood aan het snijden was wist ik het.

Ik doe mee aan de Foto7daagse, dit is dag 6, #foto7daagse #f7d #kapot #reismomenten.

Hierbij mijn bijdrage. Bij de bakker snijden we het brood graag voor u. Of wel we maken het kapot.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoirBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Je moet er maar opkomen zeg. 
| 16:26 |
Zag het ineens
| 19:55 |
Dat is een originele benadering :-) 
| 09:16 |
Dankjewel
| 11:44 |
Goed bedacht en inderdaad helemaal kapot! 
| 07:49 |
Dankje
| 20:37 |
Arm bruin brood
| 22:07 |
Was een wit (Bartkorn Blond om precies te zijn)
| 22:22 |
Niet minder erg ;)
| 22:38 |
haha die is goed gevonden zeg, hier was deze week de brood snijmachine kapot ;-) en konden ze geen brood snijden.
| 21:57 |
Oeps dat is minder
| 22:22 |
ja want we moeten ergens anders ons brood halen.
mijn opdracht 6 staat er ook op!
| 22:24 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen