×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Opdracht 6 Kapot

Opdracht 6 Kapot


Vanmorgen de een na laatste mail. Met de opdracht Kapot. Mmmm ik moet werken. Opweg naar mijn werk om me heen kijkend wat kan ik vinden dat kapot is en fotowaardig. Niks gezien helaas dus ik dacht dit is een moeilijke opdracht voor mij vandaag. Maar toen ik het eerste brood aan het snijden was wist ik het.

Ik doe mee aan de Foto7daagse, dit is dag 6, #foto7daagse #f7d #kapot #reismomenten.

Hierbij mijn bijdrage. Bij de bakker snijden we het brood graag voor u. Of wel we maken het kapot.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties