×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Pakketje nooit ontvangen.


Mijn man had bij zijn werkgever iets besteld in december. Eerst was het niet allemaal leverbaar waardoor ze het pakketje niet konden verzenden. Ok kan gebeuren. 

Maar inmiddels zijn we al 2 weken bezig met het in ontvangst nemen van het pakketje.

We moesten een afspraak maken met Mikropakket voor de bezorging. Dat heeft mijn man gedaan. Ze zouden het komen bezorgen op een vrijdag tussen 10:00- 15:00 uur. Ja hele dag thuis zijn dus. Hij had een afspraak gemaakt na 16:00uur en  is iets ervoor vertrokken. Toen hij een uur later thuis kwam lag er een briefje in de bus dat men ons niet thuis had getroffen. Of we maar een nieuwe afspraak wilde plannen via de site.  Dat deed ik nadat ik gevraagd had waarvoor mijn man een hele dag thuis was geweest. De reactie was dat de chauffeur vertraging had gehad en dat hadden ze via de site aangegeven. Pardon??????? We zitten niet de hele dag achter de computer om hun site in de gaten te houden om te zien of de chauffeur er aan komt. 

Maar goed ik maak een nieuwe afspraak op mijn vrije dag na Pasen (de dinsdag). Ik wachten en wachten geen pakketje. Ik weer mailen ja maar mevrouw we bezorgen op de dinsdag na Pasen niet. Ik op onderzoek want dat werd niet aangegeven op de site bij het deel waar je afspraken kunt maken. Nou ergens achter een knop en via een bepaald gedeelte kwam ik er achter dat ze beperkt zouden bezorgen op die dag. Dus ik meld dat. Ja maar mevrouw we bezorgen wel maar niet de pakketjes van de afzender van uw pakketje????? Waar staat dat weet de afzender dat?? Geen antwoord maak nog maar een afspraak. Ok maar op onze voorwaarden zeg ik nog want we kunnen niet zomaar een dag vrij nemen om jullie chauffeur te ontvangen. Ja maar dat kan niet we komen tussen 10:00-15:00 uur en daar kunnen we niet van afwijken. Ok dus weer een dag thuis zitten.

Bezorger is waarschijnlijk wel aan de deur geweest maar wij hebben hem niet gezien of gesproken. Gisteren 4 dagen na de afspraak vind ik een briefje in de bus dat de chauffeur is geweest en ons niet thuis trof of ik een nieuwe afspraak wil maken. Maar natuurlijk vandaag en morgen ben ik vrij dus jullie kunnen komen. 

Kan ik via de site geen afspraak meer maken. Dus ik mailen hoe of dat dat kan. Wel het antwoord is............... jullie raden het al denk ik.............

Het pakketje is terug gestuurd naar de afzender dus we kunnen het niet meer bij jullie bezorgen.😡. Of wel bestel maar opnieuw dan kunnen we het weer bij u bezorgen. Nou de werkgever gaat ook horen dat Mikropakket een slechte service biedt en ze hun afspraken niet na komen dat begrijpen jullie wel. 

Heb een mailcontact gehad met de klantenservice en heb inmiddels 5-6 personen gehad die me met allerlei smoesje aan het lijntje hielden en beloftes maken die ze niet na kunne komen.

Inmiddels ben ik wit heet wat een slechte service van Mikropakket dat beveiligd pakketvervoer heeft. Ben er ook achter gekomen dat Mikropakket een onderdeel is van PostNL. En ja die staan ook zo heerlijk bekend bij de consument wat betreft afhandeling van pakketjes en brieven bezorgen.

Kon de werkgever net als 25-30 jaar geleden maar zelf het bestelde komen leveren op de werkplek dan was dit allemaal niet gebeurd en liep mijn man niet voor L*L op straat met een shirt dat nu een vlag op een modderschuit is doordat het vervangen moet worden na een aantal jaar. Dus zien jullie mensen op straat lopen mensen lopen met bladderende gele strepen op shirts dan zou dit wel eens een rede kunnen zijn. Pakketjes worden slecht bezorgd en de ontvanger krijgt de schuld dat het niet geleverd kan worden. Helaas mogen deze pakoetjes niet bij de buren bezorgd worden dat deed PostNL namelijk zeer geregeld. 

Dus heb je iets te verzenden doe dat sowieso niet met Mikropakket. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar Inspire2LiveChoir
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts