×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Shag blunder

Shag blunder


Na het lezen van het verhaal van Diaantje waarvan de link hierboven staat dacht ik ja hoor ik heb ook een blunder.

In1980 ging ik met mijn ouders, broer, mijn toenmalige vriend, zijn ouders en zus op vakantie naar Noorwegen. Mijn vriend en ik rookte maar dat mochten we niet van onze ouders dus deden we dat stiekem. 

We gingen 3 weken wandelen met de rugzak in Noorwegen. We hadden shag bij ons maar het bleek niet genoeg te zijn. Na 3 weken wandelen in de bergen, overnachten we in een jeugdherberg in de bewoonde wereld.  Onze shag was op dus hup wandelend naar een winkeltje daar in de buurt. Wij in ons beste Engels gevraagd om shag. Ook al spraken ze daar toen nog slechter Engels dan wij. Maar ze begrepen ons na handen en voeten taal.

Ze legde wat pakjes voor ons neer en we kozen er een uit. Buiten gekomen wilde we een shaggie draaien. Mmmmm het bleek dus pijptabak te zijn. En we hadden zo'n trek in een shaggie.  Helaas we moesten wachten tot we in Lillehammer of Oslo zouden zijn. Daar zouden we hopelijk makkelijker een pakje shag kunnen kopen. 

Maar wat te doen met dit pakje???? Mijn vriend zijn vader rookte pijp dus dat hebben we toen maar aan hem cadeau gedaan. Maar ja hij vroeg ons dus waarom het pakje al open was en waarom er vloei bij in zat........

Oeps blunder.......... we hebben maar verteld dat de vloei er blijkbaar al in zat en dat we de tabak wilde ruiken want je hebt ook pijptabak die stinkt maar deze rook heerlijk.

Inmiddels ben ik al weer sinds 1983 gestopt met roken dus deze blunder zal mij niet meer gebeuren.

En ja het blunder verhaal van Ingrid hoort hier ook bij natuurlijk.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Bedankt voor het lezen van mijn blog. Alle punten die ik met mijn blogs verdien doneer ik aan het Inspire2LiveChoir dat elk jaar voor een ander doel geld bij elkaar zingt. De doelen zijn altijd voor onderzoek naar verschillende soorten kanker. Dus als je lid wordt gaan de punten daarvan ook naar het Inspire2LiveChoir.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties