×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Vrij schrijven #1


Na meerdere keren de Vrij Schrijven van Diaantje te hebben gelezen toch maar eens op zoek gegaan naar hoe en wat. wakeupkitty geeft en een uitleg over en inmiddels ben ik in de stemming om het ook te starten. Dus na deze inleiding ga ik mijn wekkertje zetten en ga ik maar eens 10 minuten schrijven.

 
Eergisteren is mijn vader overleden dat heb ik jullie al laten weten in een blogje.

mijn gedachten gaan op dit moment van hot naar her. We hebben niet mogen helpen met de planning van de uitvaart en het ontwerpen van de rouwkaart etc. mijn "stief" moeder deed dat graag zelf, dan had ze wat te doen. Wij wilde geen ruzie dus zijn naar huis gegaan en hebben het haar laten doen. Mijn vader had ook een wilsbeschikking dus we vertrouwde erop dat ze dat zou opvolgen.

Vandaag kwam de kaart binnen ik ik moet zeggen hij is heel mooi en naar mijn vader zijn wens. Wij hebben vandaag in overleg met mijn broer en onze kinderen een rouwadvertentie ontworpen en die komt morgen in de krant. Dat wilde wij graag. We zijn heel tevreden zoals wij ons verdriet hebben verwoord in de advertentie. Wij hadden zo onze eigen gedachten erover. We hebben wel net als op de rouwkaart een schilderij gfebruikt van mijn vader zelf.

Maar er gaat nog veel meer door mijn hoofd. Ik doe namelijk ook aan Geneologie dus pakte ik mijn map erbij om bij mijn vader zijn overlijdensdatum erbij te zetten en wat ik weet van zijn  overlijden. maar ja dan kom je nog meer tegen van je familie en ga je dat doorkijken. En ja dat wordt weer even doornemen en herinneringen die boven komen. De komende dagen zullen er nog heel wat tranen zullen vloeien vooral volgende week donderdag als de crematie zal plaats vinden. 

Pa ik ga je missen.

 

Goh wat gaan 10 minuten eigenlijk snel voorbij. Ben noglang niet uitgeschreven maar laat het toch maar hierbij. Denk dat ik anders zoerg ga uitwijden wat niet nogig is. Het is mijn eerste keer dat ik in 10 minuten iets schrijf en ik hoop het vaker te doen al zal het niet elke dag gebeuren.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts