×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
we will rock you musical


Gisteravond was ik niet in de buurt van de tv maar hoorde ik toch wat favo nummers van mijn favo band. Dacht nog waar gaat dit over. En zong heerlijk mee.

Kom ik weer beneden zegt mijn man. Kijk ik heb een cadeautje voor je en hij gaf mij zijn iPad. Zeer verbaast kijk ik naar het scherm. Heeft hij voor 13 december 2019 twee kaartjes besteld voor de musical We Will Rock You. Hij had de aankondiging gezien bij DWDD.

Hij weet al 36 jaar dat ik fan ben van Queen dus hij wilde mij verrassen met dit cadeau voor onze 32ste trouwdag die gisteren was. We gaan samen er naar toe. Hoe leuk is dat.

Vandaag lees ik op verschillende sites dat het Waylon was die ik gisteravond hoorde. (Hij was bij de DWDD en had wat gezongen.) Wat zitten daar veel reacties bij van azijnzeikers. Niemand kan Freddy Mercury zijn stem perfect nadoen. Hij had een bijzondere stem. Kon zingen met een kopsterke maar ook heel laag en dat kan bijna niemand. Zijn stem was van een Bariton als hij sprak maar met zingen was hij een tenor.

Maar ik kijk nu al uit naar 13 december dit gaat een mooie avond worden dat weet ik nu al.

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts