Kaartjes gemaakt

Kaartjes gemaakt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Aangezien mijn klachten aan mijn armen op dit moment vrij heftig zijn, is het zaak dat ik me rustig houd. Maar ik ben niet iemand die dan rustig met de armen over elkaar kan gaan zitten zitten .............. soms lees ik rustig een boek, maar dat lukt echt niet de hele dag .............. en de zwaardere huishoudelijk dingen, moeten toch echt even wijken en blijven liggen totdat vriendlief thuis is. Dus wat doe je dan .............. dan ga je kaartjes maken, toch bezig, en toch rustig ............ 't Resultaat mag er zijn, al zeg ik het zelf, ;-)

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wauw die heb je echt heel mooi gemaakt. Fijn gevoel om toch bezig te kunnen zijn zonder dat het je TE veel belast. Helaas dat het niet altijd gaat zoals je wil, maar dit heb je in elk geval weer heel mooi gemaakt dus ik hoop dat je daar je rust en voldoening weer uit kunt halen.
| 22:33 |
dat lukt me redelijk goed ............. ik heb zo toch 't gevoel zinvol bezig te kunnen zijn, en 't teveel aan kaartjes schenk ik wel aan een goed doel ............. die kunnen ze dan verkopen en dat geld besteden. Ik ben lekker bezig op die manier en help op mijn manier de wereld een beetje beter te maken, ;-)
| 09:31 |
Wat een mooie kaarten
| 21:14 |
dank je wel!
| 21:42 |
Wat een mooie kaartjes! Dingen maken is leuk. Sinds kort maak ik ook weer kaartjes en vind daar weer plezier in.
| 19:41 |
Dank je wel! Idd, zelf dingen maken is superleuk, maar voor breien en haken of iets dergelijks heb ik geen geduld ............... Daarentegen vond ik knopen altijd wel heel erg leuk om te doen ........
| 21:43 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen