Lieve Micky R.I.P.

Lieve Micky R.I.P.


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Iedereeen die huisdieren heeft, vreest die ene dag. De dag dat de dierenarts je verteld dat ze nog wel medicijnen kunnen geven, maar dat 't eigenlijk niet meer echt zal helpen, de dag dat je hoort dat je kleine vriendje veel pijn heeft, en behalve dat, dat hij echt niets meer ziet en hoort en ook nog eens dement is. Wat doe je dan???

Ik heb altijd gezegd, ik wil mijn kleine vriendje zolang houden, zolang 't nog een kwalitatief goed bestaan is, maar was 't dat nog wel?? Wat had mijn vriendje nog ............ hij was dement, waardoor hij niet altijd meer wist waar hij was, en of hij al geplast had en gepoept had, dus bij gevolg deed hij 't soms ook binnen, waardoor ik weer op hem mopperde .............. hij zag 't allemaal niet meer, hij hoorde niets meer, waarvan dat soms wel fijn was, bijv. met het vuurwerk allemaal, maar voor de rest ook vaak lastig, niet voor hem, maar voor ons wel ................. En nu, nu kwam de pijn er steeds meer bij, hij had al pijn, maar dat werd erger en erger ................. Gelukkig was de dierenarts heel eerlijk tegen ons en ze vertelde eerlijk dat ze nog wel medicijnen kon geven, maar dat de pijn er binnen 2 hooguit 3 weken toch doorheen zou komen, dat hij steeds vaker door zijn pootjes heen zou zakken, want zijn rugje deed zo zeer ......... En moet je dat willen dan als baasje??? Ik vind van niet, al met al, was dit geen kwalitatief goed leven meer, hij wilde vaak ook niet meer opstaan, niet meer van de bank af komen, en in eten had ie de laatste weken ook niet zo'n zin meer .................. Dus hebben we vrijdagmiddag 't moeilijke besluit genomen om ons kleine manneke rust te geven en in te laten slapen ................ Met pijn in mijn hart, maar uit liefde voor mijn trouwe maatje van 16 jaar ............

           

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (11 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Wat een moeilijk beslissing is dat toch hé? Ook jaren terug ons hondje van 15 moeten laten inslapen en je bent echt nooit voorbereid wat er dan door je heen gaat. Je laat het beestje in alle liefde gaan omdat je graag wil dat ie niet hoeft te lijden..maar o dat missen van de knuffels,geluiden en dergelijke..dat is het grootste gemis. Veel sterkte met het verlies van jullie gezinsmaatje. x
| 20:57 |
dank je ........... ja, idd, dat kijken, die knuffels en dat hij er gewoon was ........... maar idd, uit liefde voor hem hebben we hem laten gaan, want pijn is niet fijn, en daar weet ik alles van ........ ik heb zelf chronische pijn, al kan ik het beredeneren, dat kon hij niet ...........
| 20:59 |
Ja dat doet gewoon erg zeer.. dat is iets wat tijd moet krijgen om een plekje weer te vinden. Wij zijn indertijd ondanks het grote verdriet toch weer met een nieuwe hond gestart, we konden de stilte en het gemis van een huisdier niet meer verkroppen indertijd. Deze schat plus een later vriendinnetje zijn nu heel tevreden onze honden in huis. Maar niet voor iedereen werkt dit. Luister gewoon naar je gevoel en een dikke knuffel tegen het gemis! x
| 21:06 |
WIj hebben ons kleine meisjes nog, gelukkig. Maakt 't verdriet niet minder, maar wel draaglijk. ZIj is nog wel wat zoekende, want tja, ook zij heeft 7 jaar lang haar leven gedeeld met Micky. Maar allemaal samen komen we er wel. We gaan eerst even kjken hoe Gentle t nu doet, zonder Micky ...... Als 't goed gaat, blijft ze alleen bij ons (scheelt dat ik sinds begin dit jaar volledig in de ziektewet zit en 't ziet er niet naar uit dat ik daar nog uitkom) ...........
| 08:29 |
Ja het is elk geval een stukje steun op dit moment.. al zal het voor Gentle ook wel even wennen zijn. Het scheelt zeker dat je er voor haar kan zijn.. al zijn je omstandigheden voor jou niet zo leuk natuurlijk door de ziektewet. Sterkte x
| 15:04 |
dank je! En Gentle zoekt soms nog wel, en is wat rustiger, maar net wilde ze alweer een beetje spelen, dus komt goed ......... En als ik mijn klachten stabieler kan krijgen, waar ik wel op hoop, komt dat ook goed, in zoverre
| 20:51 |
O dat is een goed teken van Gentle.. die heeft natuurljk jouw volledige aandacht! Ik hoop het ook voor jou dat het wat stabieler mag worden!
| 21:11 |
dank je!
| 09:24 |
Ons kleine vriendje verdiende een waardig afscheid, en ik vind het heel jammer dat ik er niet bij heb kunnen zijn, dat ik geen afscheid van hem heb kunnen nemen ... maar ik ben ook blij dat jij hem zijn waardig afscheid wel hebt gegeven op het moment dat het voor hem de beste keus is geweest. Hij verdiende het beste tijdens zijn leven ... dat heeft hij altijd gekregen en nu dus ook. Run Free lieve Micky vriendje.
| 18:33 |
we moesten meteen de beslissing nemen, dus geen tijd om iemand te bellen ........ Idd, ik heb altijd mijn best voor hem gedaan, net zoals jullie dat doen voor jullie honden .......... Micky kan weer lange wandelingen gaan maken met ons pap en vertroeteld worden door ons mam, ;-)
| 20:49 |
Precies, ze zullen wel op hem gewacht hebben om hem te verwelkomen!
| 20:55 |
dat denk ik wel, ;-) ook zij hebben 't zien aankomen, want tja, ze kijken immers door onze ogen mee
| 20:57 |
Daar twijfel ik nog wel eens over ... maar ik denk zeker dat ze wisten dat Micky er aan kwam ja. En ik weet wel zeker dat ze hem warm zullen opvangen. En goed op hem zullen passen zodat hij zich zeker niet alleen zal voelen.
| 21:53 |
Zeker wel, daar ben ik van overtuigd ...............
| 08:30 |
veel sterkte toegewenst
| 18:01 |
dank je
| 20:49 |
Het is altijd een moeilijke beslissing en heel verdrietig. Sterkte hiermee. Hij had een lief koppie.
| 17:04 |
hij was ook superlief Minnie92, een hondje dat allemansvriendje was .... als waakhond stelde hij niets voor, maar als trouwe kameraad alles!!
| 20:50 |
Hij is een geluksvogel.. als het je kind was geweest had het moeten blijven lijden
| 16:50 |
ik weet er alles van, niet van kinderen, maar wel van ouders ............ nadat mijn vader enorm veel pijn had van de kanker die hij had en die overal naartoe was uitgezaaid, heb ik altijd gezegd, als 't je hond is, mag je 'm laten inslapen, omdat 't een mens is, mag dt niet, maar geef mij die spuit niet in mijn handen want ik zet 'm .............. en nu kon ik wel de keus maken .......... helaas bij mijn vader niet
| 20:52 |
Ik heb het met mijn vriendin o.a. meegemaakt. Mijn hart breekt er nog van. Fijn dat je het besluit bij je hond wel wilde maken.
| 21:08 |
dank je
| 08:30 |
Heel veel sterkte en je hebt voor Mickey de juiste keus gemaakt, al voelt dat misschien nu heel naar...............
| 15:11 |
"t voelt zeker heel naar, maar ik weet dat 't de juiste keus is geweest .................... Maakt mijn verdriet, en dat van mijn vriend, er niet minder om, maar we zijn beide wel " blij" dat we de goede keus hebben mogen maken
| 20:53 |
Veel sterkte erg als je een dier moet laten inslapen maar wel beter. Zo verschikkelijk en een groot gemis.
| 13:43 |
Hij zit in mijn hart, en daar krijgen ze 'm never nooit meer uit .......... ik heb 16 jaar van hem mogen genieten en daar ben ik dankbaar voor
| 20:54 |
Mijn overleden hondje heette ook Micky en nu heb ik weer een hond die Micky heet. Ze leek veel op eerste Micky maar nu ze groot is niet meer. De eerste was klein en deze is een mixras die veel op een dobberman lijkt maar super lief
| 22:50 |
Onze Micky was ook een kruisinkje ............ zijn moeder was een Kooikertje, zijn vader onbekend ....
| 08:31 |
Heel veel sterkte met het verlies van Mickey.
| 13:18 |
dank je
| 20:54 |
heel veel sterkte met dit verlies. het blijft moeilijk ik heb het ook meegemaakt inderdaad.
| 13:13 |
dank je wel ............. jaa, maar "gelukkig" kan je voor je huisdier wel de keus maken en mag je dat ook doen ....... als 't voor je ouders of partner of kinderen is, mag 't niet ;-(
| 20:55 |
Heel veel sterkte met dit verlies.
En ja, het is een heel moeilijk besluit, maar wel het beste wat je kunt doen.
| 12:55 |
dank je wel .......... en idd, een moeilijk maar wel goed besluit ........... toch 16 jaar om dankbaar voor te zijn
| 20:56 |
Een triest moment, sterkte ermee!
| 12:47 |
dank je wel
| 20:56 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen