Nieuwe ideetjes voor in je Bullet Journal, ;-)

Nieuwe ideetjes voor in je Bullet Journal, ;-)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

DIt idee heb ik ook ergens gezien, en ik heb er mijn eigne draai aan gegeven, de vragen zijn van de pickwick theezakjes ............ antwoorden hou ik voor mezelf, ;-) . En aangezien ik heel voorzichtig maar mag opbouwen met wandelen, hou ik dat ook bij in mijn bujo ........ met hulp van Google maps ...

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel


private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen