Nieuwe ideetjes voor in je Bullet Journal, ;-)

Nieuwe ideetjes voor in je Bullet Journal, ;-)


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

DIt idee heb ik ook ergens gezien, en ik heb er mijn eigne draai aan gegeven, de vragen zijn van de pickwick theezakjes ............ antwoorden hou ik voor mezelf, ;-) . En aangezien ik heel voorzichtig maar mag opbouwen met wandelen, hou ik dat ook bij in mijn bujo ........ met hulp van Google maps ...

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel


Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen