Scrap spreads gemaakt

Scrap spreads gemaakt


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Aangezien ik van mijn beide honden een boek heb bijgehouden, moest ik het van mezelf ook op de goede manier afsluiten. En dat betekend dus een laatste spread maken voor in het boek van Micky ........... nu is het misschien nog niet helemaal 't laatste in zijn boek ......... maar toch! Voor mijn verwerking was het ook mooi om te maken .... en op de dag dat we hem weer op konden halen (althans zijn as) kregen we ook zijn urntje binnen.

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Prachtig gemaakt hoor
| 22:31 |
dank je!
| 10:42 |
Toevallig zat ik vandaag ook nog te denken aan Micky's eerste boek. Toen als puppy mee begonnen, 16 jaar geleden, mijn verjaardagskado toen aan jou ... Nu 16 jaar later waardig door jou afgesloten. Zeker een goede manier om je verdriet te verwerken, en gemist zal hij zeker worden, vergeten? Nee dat wordt hij nooit. Kleine lieve Micky-manneke. Snoeteke toeteke.
| 16:51 |
Vergeten zal ik mijn Mickje noooit kunnen ........... die trouwe diepzwarte kijkertjes die dwars door je heen konden kijken, zo trouw en lief .................. neeee, mijn manneke ziet diep in mijn hartje verankerd
| 20:20 |
O wat mooi gedaan met je boek met al die foto's! Dat is meteen een mooi eerbetoon voor je gemiste vriendje..
| 15:19 |
Idd, scrapbook, 't begin heeft mijn zus gemaakt, zij heeft diverse fotoshoots gemaakt met de hondjes en deze zijn me nu dubbel dierbaar. T is ook meteen een stukje verwerking en herinnering ....... en tegelijk maakt 't mij rustig, mijn hoofd leeg ..........
| 15:22 |
Ja daar heb je een punt mee.. verwerking kan zo ook positief doorwerken door vooral de mooie momenten weer terug te halen..
| 15:27 |
zeker wel .......... en foto's zijn daar perfect voor
| 15:30 |
Prachtig gemaakt en wat een lief urntje!
| 15:10 |
dank je, ja, wij hadden in de winkel niets gezien wat we leuk vonden, dus ik zocht online bij de urnenwebshop, zag deze urn en was "verkocht", mijn vriend vond 'm ook supermooi en dus was 't urntje ook verkocht, ;-)
| 15:12 |
Wat leuk ook
| 15:08 |
dank je ........ en leuk om te doen ook nog
| 15:10 |
Dat geloof ik
| 15:15 |
't is ook meteen een stuk verwerking, herinnering en tegelijk rustig worden, rust in je hoofd brengen ........ 't werkt voor mij heel goed
| 15:20 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen