Scrapchallenge Wit / Wit

Scrapchallenge Wit / Wit


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Voor een uitdaging bij een scrapbookgroep op faceboek, moesten we een kleine rond van snailmail maken in de kleuren Wit / wit ........... en kleine ronde betekent dan van max. 2 postzegels. Je krijgt een partner toegewezen waar jij je projectje aan verstuurt en je krijgt ook weer iets terug in dezelfde kleurstelling is dus de bedoeling en van hetzelfde aantal postzegels. Superleuk om te doen en iedere keer weer opnieuw een hele uitdaging om iets te verzinnen en op tijd af te hebben. Nu heb ik deze keer in het vore gewerkt en heb ik mijn projectje al klaar. Vandaag mijn partner te horen gekregen ............... Nu hoop ik alleen maar dat ze hier geen lid is, ;-) maar ik plaats 't toch ...... gewoon omdat ik 't te mooi vind om 't niet te doen, ;-)

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (3 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik snap niet goed wat scrapbooken is (een plakboek maken?), maar dit lijkt bijna een trouwkaart! Zeer mooi :)
| 18:27 |
scrapbooken is; heel kort gezegd foto's op een creatieve manier inplakken, dus met leuke teksten, achtergrondjes etc. En dit was een opdracht / uitdaging vanuit de scrapbookgroep, maar een snailmail (poststuk, kan een kaart of een lay-out of een mini-album zijn) voor iemand anders en in dit geval dus wit / wit qua kleur ................ En dat is volgens mij wel goed gelukt, ;-) Best wel wit ......... Dank je wle!!
| 14:57 |
Ik vind het echt super mooi! Ik houd niet zo heel erg van wit zoals jou wel bekend is, maar dit vind ik dan toch weer super mooi! Juist het wit op wit effect in deze is prachtig. En heel mooi gemaakt.
| 12:12 |
Dank je wel! En, zelf hou ik ook niet zo van 't hele witte, dat weet jij ook, maar tja, de opdracht was Wit / wit ............ en daar ben ik wel in geslaagd dacht ik zo, ;-)
| 13:43 |
Wat een lief projectje zo met die vlinder ! Ik denk dat de ontvanger er heel blij mee gaat zijn !
| 01:31 |
dank je wel, ik hoop dat ze er blij mee zal zijn, ;-)
| 11:28 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen