Voor zolang 't duurt, genieten van die witte wereld

Voor zolang 't duurt, genieten van die witte wereld


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Ondanks dat 't niet altijd leuk is, die witte wereld, geniet ik er toch iedere keer weer opnieuw van, en bekruipt me toch 't gevoel dat ik even naar buiten moet om 't toch maar weer even vast te leggen. Je weet hier in dit land immers maar nooit hoe lang 't zal duren.

Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.


Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.8 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
D'r is weer nieuwe op komst zag ik ... als de voorspellingen blijken te kloppen komt ie over anderhalf a twee weken ongeveer onze kant op.
| 13:48 |
Ha heerlijk ook
| 18:46 |
om lekker binnen te blijven wel ja, ;-)
| 09:22 |
Zonde om binnen te blijven
| 09:32 |
soms moet je eruit, maar als je net zoals ik last heb van chronische pijn, in vooral de onderarmen en vingers (hypermobiliteit, valt onder reuma) is deze kou niet echt fijn ........
| 09:42 |
Nee dan is kou echt een elende. Klopt
| 09:43 |
Pfff en dan vandaag weer massage gehad .......... niet echt prettig, want ze moeten de spieren losmaken van het bindweefsel .......... om de boel nog enigszins goed te kunnen houden en te kunnen laten functioneren. Maar dat doet verrekte zeer
| 16:09 |
Ik geloof je op je woord
| 16:11 |
Ja het kijkt mooi altijd ... maar als je er doorheen moet op een scooter is het doffe ellende. Geheel tegen mijn principes in ben ik vandaag NIET er op uit gegaan om foto's te maken. Ik was met de honden buiten even toen het heel hard naar beneden kwam vallen en dat vonden mijn woefjes niet leuk, ik zag zelf ook bijna niets dus ik heb besloten om het deze keer maar gewoon voorbij te laten gaan ... Leuk om van jou dus wel foto's te zien. ;-)
| 17:35 |
hahahaha, snel even vanuit de deur geschoten, ;-) dus echt ver buiten ben ik ook niet geweest ........
| 09:22 |
Mooi!
Hier is het alweer een natte drap jammer genoeg
| 16:39 |
Hier ligt nu nog een beetje her en der ................. de rest is ook drab
| 09:21 |
Komt weer genoeg aan, hier alweer wit
| 11:09 |
hier ook .............. en er komt nog meer aan ook weer ......... gelukkig hoef ik vandaag de deur niet meer uit, ;-) Armen zijn weer gemasseerd bij 't handencentrum in Uden en nu zitten we lekker thuis voor de buis, ;-) met onze 2 lieverdjes om ons heen
| 16:11 |
Wat mooi is dit
| 15:52 |
Dank je wel. En ja, ik vind 't ook heel erg mooi, en nu ligt 't er nog .......... wie weet is 't straks allemaal weer weg en is het alleen nog maar nat, ;-)
| 15:58 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen