Wandeling in de sneeuw

Wandeling in de sneeuw


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Omdat ik mee doe met een 't jaar Rond uitdaging op facebook, ben ik vandaag dus op stap geweest, met mijn fototoestel, ipv 7-3, want deze kans vond ik te mooi om te laten liggen ......... Beetje gesmokkeld dus, ;-)

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ja zo heb je wel een keer een heel ander aanzien ... ik heb niet gesmokkeld. Sowiezo ... moet ik nog. Oepssss ...
| 22:33 |
Wat een mooie foto,s
| 12:37 |
dank je!
| 21:24 |
Ziet er prachtig uit, maar ben blij dat het ons bespaard is gebleven tot nog toe...
| 23:09 |
hahaha, och, ik vind 't wel leuk ................ kan er ook echt wel van genieten, om samen met Gentle er dan toch even op uit te gaan, fototoestelletje mee en knippen maar .............. maar als dadelijk de zon lekker schijnt en 't heerlijk weer is zodat ik geen dikke jas meer aan hoef, korte broek aan kan, dan genieten we ook samen ............. achter in de tuin en tijdens onze wandelingen, ;-)
| 11:18 |
Nou ik zie echt uit naar het voorjaar, inderdaad, lekker in korte broek op de camping, op de boot of in de achtertuin ;-)
| 11:33 |
ik denk dat iedereen uitziet naar de Lente en zomer ............... hopelijk een lekker warme zomer met veel zon (op zijn tijd een regenbui, maar dan 't liefste 's nachts, ;-) ) hahahaa ...... heerlijk
| 12:03 |
Exact!
| 12:04 |
Wat voor Facebook uitdaging is dat dan? Ik wandel namelijk ook graag.
je hebt mooie foto's gemaakt.
| 12:11 |
Bij de Facebook groep van Scrapbooking Anno Nu .......... en 't is een soort Book of me, maar dan met 1 leuke uitjes, of verdrietige momenten, dat is 1 van de uitdagingen en de 2 is dus een stukje natuur dat je 't jaar rond volgt ........ iedere maand opdezelfde dag maak je dus een foto hiervan en zo zie je wat de natuur doet .......... althans dat is de bedoeling, ;-)
| 22:02 |
Wat ontzettend leuk idee zeg.
Heb je link van die groep
| 10:33 |
www.facebook.com/groups/1726359257620193/?ref=bookmarks ik weet niet of 't werkt op deze manier, ;-)
| 11:19 |
Sneeuw levert altijd wel mooie plaatjes op!
| 12:01 |
idd .......... gelukkig wel, ;-)
| 22:02 |
Leuke foto's. Die uitdaging ken ik niet, heb je een link voor mij?
| 11:25 |
link heb ik zo niet, maar is op Facebook, bij Scrapbooking Anno Nu, zo heet de groep
| 22:00 |
Okee, dank.
| 22:04 |
Groep gevonden. Is besloten dus kan het niet zien. Ik scrapbook zelf niet. :)
| 22:05 |
mooie winter foto's
| 11:24 |
dank je
| 22:02 |
Soms mag je wel een beetje smokkelen :-) Leuke en mooie foto's!
| 11:08 |
hahahahah, dank je wel, ;-)
| 22:03 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen