Wat doe je met dit mooie weer??

Wat doe je met dit mooie weer??


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Juist ja, ervan genieten, ieder op zijn of haar eigen manier. Ik ging lekker in de schaduw in de tuin zitten genieten, met derwent colorsoft kleurpotloden en een uitgeprinte bloem vermaak ik me heel goed .................. Met etappes ingekleurd, want de armen willen niet meewerken, ;-) maar komt goed, de aanhouder wint. 

Hieronder kunnen je vrienden zich aanmelden. Jullie krijgen beiden gelijk een beloning van 125 Yp. Je kunt het helemaal bewerken en op maat maken.Weghalen is ook heel eenvoudig met het rode kruisje als je er met je muis op gaat staan.

signup

Word lid en beloon de maker en jezelf!Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hier is het in huis met alles tegen elkaar open een stuk lekkerder dan in de tuin, dus ik kleur gewoon lekker binnen. Nu ben ik niet iemand ide graag in de tuin zit, maar met de tuin op het zuiden, dus de zon op het heetst van de dag erin is het zeker niet lekker. Ik vind je kaart erg leuk zo.
| 13:24 |
met deze temperaturen blijf ik ook binnen hoor, ben blond / rood dus verbrand heel snel, dat ga ik niet opzoeken ........... maar 's morgens gaat 't nog wel, ;-) 
| 21:34 |
wat mooie gemaakt 
| 22:17 |
dank je wel
👍 😄
| 19:09 |
Met de honden in de tuin zitten en vrijwel niet op internet aanwezig zijn! Genieten van Lexxieboy, Wappes, Poes en Muis :D
| 22:01 |
zoals ik al zei, ieder geniet op zijn of haar eigen manier .......... there is no wrong or wright
| 09:46 |
Ik genoot en las amper hier
| 20:48 |
ook lekker toch ...... ;-) 
| 09:46 |
Ik was de achtertuin aan het schoonmaken tuinset schoonmaken. Er werd vanochtend spontaan besloten om te gaan bbqen. Dus ik was druk. Had liever in een hoekje van de tuin zitten kleuren
| 16:32 |
snap ik, maar 't is voor een goed doel, ;-) bbq is ook lekker en gezellig, ;-) 
| 09:46 |
Heerlijk bezig met een leuk resultaat. Wat willen we nog meer ;)
| 16:12 |
uuuuuhhh, nou als ik mag kiezen ...................... dan wist ik 't wel, een gezond lijf, ;-) maar tja, ik moet roeien met de riemen die ik mee heb gekregen, dus maak ik er maar 't beste van
| 09:47 |
Ja dat is vaak het beste maar niet het makkelijkste.
| 10:31 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen