×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Mama powerrrr!

Mama powerrrr!


Mama Powerrr! Wij mama's zijn krachtig, wat wij doen heeft invloed; op onze kids,ons gezin & omgeving! Wij hebben allemaal kracht in ons (vele van ons ervaren dit van God te krijgen) Waarin ben jij krachtig & wat geef je daarvan door aan je kinderen? Waar word jij krachtig van & wat doe jij om krachtig te worden?

Ikzelf vind opkomen voor mezelf een krachtige tool die ik mezelf eigen aan het maken ben. Ik wil daar beter in worden. Ik voel me vaak schuldig als ik nee zeg tegen anderen. Maar dat moet ik loslaten.

Je kan niet iedereeen helpen!

Als ik zie hoe de maatschappij is moet je sterk in je schoenen staan, dat wil ik ook aan mijn dochter meegeven. Dat ze zich niet uit het veld laat slaan. En altijd door zal zetten en niet opgeven! Jong geleerd, oud gedaan!
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties