'waarom ik tegen botox ben'

'waarom ik tegen botox ben'


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wanneer je ouder begint te worden begint botox erg interessant te klinken. Ik ben zelf nog maar 18 jaar jong en ik heb er natuurlijk niet veel mee te maken totdat mijn moeder (44 jaar, wat nog erg jong is) over botox begon voor onder haar ogen.


Ik ben zelf erg tegen botox en ik ga jullie vandaag uitleggen waarom.


1.  Het is erg duur. 
Ja, dit is denk ik wel één van de betere oplossingen. Dit is zowel negatief als positief namelijk, als je het echt wilt dan is het natuurlijk jammer vanwege de prijs maar het kan je ook een boel ellende besparen. 

2.  Als je er eenmaal aan begint wil je alleen maar meer/ Het is verslavend. Veel mensen zeggen dat dit niet waar is maar neem bijvoorbeeld je lippen inspuiten zodat ze wat voller worden. Veel mensen raken hieraan verslaafd en willen alleen maar meer. 

3. Botox krijg je er niet meer uit.
Stel je bent niet tevreden met het resultaat? Helaas, maar dan zit je eraan vast.  Spieren bewegen gaat lastiger en je moet daar ook erg aan wennen natuurlijk.

4.  Botox kan voor extra rimpels zorgen rondom je neus.
HUH? maar botox zorgt toch juist dat het weggaat? nee, helaas kunnen er rimpels rondom je neus ontstaan waardoor je neus groter lijkt.


Dit zijn de 'negatieve' dingen aan botox.


Q: Wat vind jij van botox en heb je zelf aan botox gedaan?


Liefs,

Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (2 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Ik ben tegen en zou het van mijn leven nooit laten doen. Behalve de door jou vermeld nadelen, is er ook nog het risico van onderhuidse ontstekingen.
Ik ben 67 en word gewoonlijk minstens 10 jaar jonger geschat (kwestie van een leven lang goede verzorging).
| 05:32 |
Ik zou het nooit doen
Maar dat moet ieder voor zich beslissen
| 22:23 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen