×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
TruHealth ook voor jou .

TruHealth ook voor jou .


Wat is voor iemand de definitie van gewicht verliezen? Dat is een lastige vraag want voor iedereen is dit natuurlijk anders. Voor mij is het erg belangrijk dat mijn lichaam ondanks dat ik af zou willen vallen toch de juiste voedingsstoffen binnen krijgt. Wat voor mij ook niet onbelangrijk is is dat ik gewoon nog veel dingen zou mogen eten en dat mensen die vegetarisch, veganist zijn of een glutenallergie hebben dit ook zouden kunnen gebruiken. Op mijn zoek tocht naar het juiste wat voor mij werkt en natuurlijk ook voor de mensen die ik zou gaan begeleiden ben ik terecht gekomen bij TruHealth. En ben ik mij gaan ontwikkelen als Truhealth Coach om mensen te gaan begeleiden bij het afvallen. Er zijn mooie resultaten geboekt bij mensen die hier 90 dagen mee aandoe slag zijn gegaan. Het mooie hieraan is dat het je leven veranderd maar op een manier zodat iedereen het kan en het ook volhoud. De producten waarmee ik werk zijn 1000 procent natuurlijk en het programma is voor iedereen vol te houden. Als TruHealth Coach ben ik benieuwd naar jullie vragen hierover. En hoe jullie tegen een programma van 90 dagen aankijken.  Ben jij de eerste die reageerd.