Was dit het?

Was dit het?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Dit was ik voordat ik ziek werd. Nu al twee jaar bijna dagelijks zware migraine met duizeligheidheid.  Vestibulaire migraine wordt het genoemd. Kan jullie vertellen dat je hele wereld instort. Het vrolijke meisje met altijd energie ben ik niet meer. Mijn kinderen lijden dikwijls, omdat ik niet veel meer met ze kan doen. Nog elke dag heb ik hoop...... hoop dat als ik wakker word dat alles weer was zoals het was. 

Vaak vraag ik me af........... was dit het?Beoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Mijn moeder geeft ongeveer 30 jaar geleden een ongeluk gehad en daar blijvende nek en hoofdpijn klachten aan over gehouden. Zij had minstens 3x in de week migraine. Ik heb haar een paar jaar geleden een Energetix armbandje gegeven, en wonderlijk genoeg heeft ze sindsdien nauwelijk nog aanvallen! Aanvallen die ze heeft zijn aanzienlijk korter en minder heftig. Had ik dat ding maar eerder gekocht denk ik nu wel eens. Het werkt niet voor iedereen, maar in elk geval het proberen waard!
| 15:34 |
Wat fijn voor u moeder. Wat geweldig zo'n cadeau. Kunt u mij wat meer vertellen over het armbandje?
| 12:23 |
Daar zitten magneetjes in die blijkbaar het werk doen. Ik heb daar zelf nooit in geloofd, maar kwam eens een hanger tegen die ik gewoon mooi vond. Ik merkte gelijk als ik hem een dag niet droeg ( chronische schouderpijn) en nu draag ik hem dus altijd. Tegen pijn kan het dus goed helpen, vandaar dat ik op goed geluk voor mijn moeder die armband heb gekocht en ook haar helpt het. Ik zal even linkje zoeken.
| 16:30 |
Hartstikke lief van u. Ik zou het wel willen proberen. Baat het niet dan schaadt het niet!
| 01:26 |
Dat is precies wat ik toen ook dacht! Daarbij zitten er best ook mooie dingen tussen. Succes!
| 11:45 |
Snap wel dat je schrijft 'was dit het?' Niet makkelijk met kindjes om je heen.....
Maar nog wel onder behandeling of onderzoeken? Pijnpoli?
Reiki/Osteopaat/chiropracter overwogen om eens te bezoeken?
| 23:12 |
Het is niet altijd gemakkelijk. Ik slik pijnstillers ppc tabletten en cbd olie. Maar tegen de duizeligheid help niks!
Ben onder Bengal deling bij de neuroloog maar ze hebben nog geen geschikt medicijn gevonden.
| 09:13 |
Had je die duizeligheid altijd al?
Heftig meis...heftig..
| 09:43 |
Sinds ik die zware migraine heb. Nu ongeveer twee jaar
| 21:08 |
Kan het aan medicatie liggen?
| 21:18 |
Of is duizeligheid normaal bij migraine?
| 21:19 |
Heftig verhaal, het geeft aan hoe heftig je leven kan veranderen door ziekte. Hopelijk kunnen ze je helpen uiteindelijk. Sterkte, dapper dat je het kan delen.
| 14:13 |
Wat een super lieve reactie! Dank u wel!
| 14:23 |
Dank je wel. Super lieve en fijne reactie
| 21:08 |
Dank je wel voor de lieve woorden! Dat alleen al doet me goed en geeft me kracht.
| 01:13 |
Oh meis ik hoop voor je dat dit het niet was, maar dat er nog veel mooie dagen in je leven komen zonder migraine. Wens je heel veel sterkte toe.
| 22:11 |
Dank u wel erg lief. Ben sterk alleen soms zakt de moed je ff in je schoenen.
| 22:12 |
Dat snap ik heel goed hoor
| 22:14 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen