Beatrix 80 jaar

Beatrix 80 jaar


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Terwijl ik dit schijf kijk ik naar RTL Late Night , Het gaat dit keer bij Late Night over prinses Beatrix die morgen 80 jaar wordt.

Een respectabele leeftijd van een vrouw die of je nu voor of tegen de monarchie bent in ieder geval een sterke vrouw genoemd kan worden.

Naast vele mooie beelden en herinneringen die hier gedeeld worden , de geboorte van haar kinderen , haar huwelijk de mooie reizen en ontmoetingen met mooie mensen en bijzondere anekdotes van mensen die haar hebben ontmoet , blijven mij toch de momenten bij van daadkracht en kracht !

Ik denk bijvoorbeeld aan de manier waarop ze na de vuurwerkramp in Enschede de mensen kwam troosten , de krachtige steun gevende toespraak na het bus incident op Koninginnedag met de diepe zucht aan het begin en haar duidelijk liefdevolle relatie met haar man ! Haar ontzetting bij de bijlmerramp en de zwaar natte koningin na de orkaan Lenny.

De brand in Volendam waar ze hangend over de tafel met jonge mensen sprak, ze was zakelijk in alles wat ze deed maar daar op die plekken met veel verdriet, liet ze haar warme kant zien .

Haar persoonlijke verliezen , de ziekte en het overlijden van haar man en het overlijden van haar zoon dat laatste heeft mij bijzonder geraakt want je kind verliezen het is vreselijk en dan zo in de schijnwerpers staan met je moederverdriet op televisie, ik geef het je te doen !

Ik ben niet perse enorm voorstander van de monarchie ook geen tegenstander overigens. maar de manier waarop Beatrix met name de trieste zaken in ons land als koningin aan heeft gepakt daarvoor heb ik veel respect!

Greetz LenieBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (7 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Goed verwoord, ik ben niet voor monarchie, maar als we dan dan toch hebben is het door haar goed gedaan.
| 23:45 |
ja dat is precies mijn punt ! ik sta er redelijk neutraal in , denk dat een president ook niet altijd een feestje is ( weet wel een paar voorbeelden die ik zeker niet wil ruilen voor ons koningshuis )
| 23:51 |
Mooi geschreven, Ik ben het helemaal met je eens.
| 13:48 |
Dankjewel!
| 13:50 |
Dat ben ik met je eens!
| 09:39 |
gelukkig maar !
| 10:23 |
Een bijzondere vrouw. Mooi geschreven!
| 07:19 |
Dankjewel!
| 07:19 |
Dat heb je helemaal perfect verwoord, kan het zelf niet beter doen!
| 06:38 |
Dankjewel!
| 07:17 |
Ik sta er precies zo in als jij!
| 05:54 |
Ik denk veel mensen !
| 10:23 |
Ik sluit mij graag volledig bij je aan!
| 23:48 |
dankjewel!
| 23:53 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen