Een babydeken van Granny Squares

Een babydeken van Granny Squares


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Toen ik hoorde dat een goede vriend een baby meisje zou krijgen besloot ik een babydekentje te haken 

Ik maakte het dekentje van simpele granny squares , iedereen die kan haken weet wat dat zijn en kan ze denk ik ook maken , simpel uitgelegd zijn het gehaakte vierkantjes . Je hebt er duizenden patronen voor van simpel tot heel ingewikkeld , voor deze deken gebruikte ik de meest simpele basis granny.

Ik had nog resten wol over in rood en roze tinten en besloot daar allemaal kleine vierkantjes te maken , ze gingen dienen als hart voor elk vierkant , eromheen gebruikte ik grijs, ik maakte in totaal 98 vierkantjes en haakte ze vervolgens aan elkaar dit deed ik aan de goede kant waardoor er een leuk reliëfrandje op de deken kwam  . Tot slot een rand eromheen waar ik de roze kleur in terug liet komen en klaar was de deken voor een lief mini meisje!

Greetz LenieBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (6 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heel mooi dekentje!
| 11:53 |
Dankjewel!
| 11:57 |
wat schattig Lenie
| 11:20 |
Dankjewel!
| 12:06 |
Leuk gemaakt top
| 17:14 |
Dankjewel
| 15:53 |
Heel mooi gemaakt
| 19:02 |
Dankjewel!
| 21:27 |
Heel mooi gemaakt!
| 15:07 |
dankjewel
| 21:04 |
Super mooi gemaakt en leuke kleuren ook! :)
| 23:24 |
Dankjewel , ze waren er gelukkig ook heel blij mee!
| 23:32 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fun & Entertainment
prEiffeltoren
prEiffeltoren
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Food & Drinks
Mosselen sofrito
Mosselen sofrito
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen