×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Examen , gehaald of niet ?

Examen , gehaald of niet ?


Na de examenvergadering loop ik naar mijn eigen lokaal , nog een uurtje wachten en dan kan ik ze gaan bellen , de leerlingen van mijn mentorklasje .

eenentwintig stuks waarvan er twintig zijn geslaagd , twintig prachtige resultaten en toch die ene .....

Ik begin met bellen het is 1 minuut over vier , ik heb het ze verteld : "ik bel eerst degene die gezakt zijn dan degene met een herkansing en tot slot alle leerlingen die geslaagd zijn. Er is de hele dag al druk berichten verkeer , ze zijn gespannen !

Ik begin te bellen , eerst de ene leerling die gezakt is , ik voel haar bijna schrikken en ik besluit maar meteen met de deur in huis te vallen : "hey meis , ik heb slecht nieuws. Je bent gezakt ! Ze huilt , het is ook niet makkelijk zo'n mededeling. met een brok in mijn keel hang ik de telefoon op .

Daarna bel ik op alfabetische volgorde de overige leerlingen , de reacties zijn zo verschillend: De een zegt : "Okay mevrouw dank u wel ! de ander o echt jaaah echt nee echt jaaaa een paar beginnen er spontaan te huilen ! Ik hoor kreten van blijdschap en gejuich op de achtergrond!

Bij een leerling denken degene bij haar n de kamer zelfs dat ze gezakt is omdat ze zo vreselijk huilt

Om kwart voor vijf leg ik de telefoon voor het laatst neer , mijn mooie klasje , is mijn klasje niet meer . Ze zwaaien uit en gaan allemaal hun eigen kant op . Ik ga ze missen maar wat ben ik trots en blij dat ik een stukje mee mocht lopen op hun weg !


greetz Lenie

expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties