Het leven van een juf , gaat over rozen!

Het leven van een juf , gaat over rozen!


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Wanneer je eerder blogs van mij hebt gelezen , dan weet je het al . Ik ben docent op een grote VMBO school. Natuurlijk is dat soms best zwaar , maar meestal gaat het leven van een juf echt over rozen , zoals vandaag :

Ik loop door de gang, voor me lopen een paar leerlingen , ik hoor ze praten ! Heb jij dat werk van Zijkstra al af ? Nu moeten jullie weten dat ik Wijkstra heet dus mooi gevonden dat Zijkstra! Ik hoor de andere leerling zeggen: Nee, jij? Nee zegt de eerste leerling weer, ik was het vergeten, ik hoopte dat ik het snel van jou kon overschrijven .

Ik haal de twee leerlingen in , zeg vriendelijk gedag en vraag ;"Willen jullie mij iets vragen" , nee hoor mevrouw we hadden het niet over u ! Ik zeg terwijl ik mijn lachen probeer in te houden : "okay jongens, ik zie jullie straks!

Twee uur later komen ze binnen , bij de huiswerk controle blijkt het huiswerk echt bijna af , ik geef ze een compliment en zie de opluchting op de snoetjes. Ik zeg : "Ja, echt knap ,dat jullie tijdens lessen van andere docenten kennelijk het huiswerk af hebben gekregen " ! Ik zie verbaasde blikken en besluit mijn bijnaam dit keer geen eer aan te doen en te beginnen met de les . Ik hoor twee diepe zuchten aan mijn rechterkant! Volgende week maar weer streng huiswerk controleren ( je moet het ook weer niet te makkelijk voor ze maken !)

greetz LenieBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (4 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Heh... kinderen ... ik zou juf niet kunnen zijn, niet genoeg lef ervoor )
| 18:13 |
Het is een super leuk vak , maar ik sta regelmatig met mijn mond vol tanden hoor
Ze zijn hartstikke assertief !
| 08:19 |
Knap dat jij het kunt en dat jij het blijft doen, heel knap!
| 09:19 |
Tja, kinderen. Onze juf Dijkstra noemden we zeikstraal... geen idee waarom, we kenden haar niet eens echt. Achteraf gewoon stom dus.
| 09:44 |
haha , ja zo gaat dat vaak !
| 12:24 |
Nou ... Zijkstra is dan nog meegevallen ) Zeikstraal vind ik helemaal erg
| 18:09 |
Mooi scherp, en houd ze in de gaten :-)
| 17:07 |
Doe ik zeker!
| 09:29 |
hihi herkenbaar, het is meestal ook niet persoonlijk dat ze de naam veranderen
maar goed dat je weer huiswerkcontrole doet
| 13:19 |
Ik deed dat zelf vroeger ook hoor , wij verzonnen de gekste namen , daar is dit nog netjes bij !
| 14:24 |
wel leuk om te horen dat jij de humor er van in ziet, dat maakt het juf zijn ook zo mooi
| 14:50 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen