×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Hier ben ik


Ik zag de oproep van Henk Jan om een hier ben ik te schrijven ...

Nou hier ben ik dan ..................

Lenie , moeder van twee prachtige zonen , nog een paar maanden dan ben ik de kleinste in huis! Bijna 25 jaar getrouwd ( Ja,al die 25 jaren met dezelfde man) ! 

geboren en getogen in Haarlem , in een groot , fijn gezin..

Docent op een grote VMBO school waar ik met heel veel plezier lesgeef en mentor ben van een geweldige klas

Ik ben spontaan , soms chaotisch , positief en creatief en altijd met minimaal drie projecten tegelijk bezig! 

Ik hou van lezen , haken en knutselen en ik ben graag buiten, het liefst op één van de waddeneilanden ,  ik vind koken en ramenlappen heel vreselijk  ( ik geef wel kookles, dat is wel heel leuk om te doen) . Eten is mijn hobby , ik hou van lunchen en hapjes en ............ 

Ik ben echt heel erg bang voor muizen ! 

Ik maak blogs over dingen die ik meemaak op school , deze blogs kan je herkennen aan de rode pen de ik dan altijd als top-foto plaats. en ik maak blogs over dingen die ik maak en in elkaar knutsel en verder over allerlei dingen die me bezig houden ! Ook plaats ik wel eens een mooie natuurfoto! of doe  mee aan een challenge!

genoeg over mij , ik ben benieuwd ; 'Wie ben jij?'

Wil je een warm welkom ? Doe een - Hier ben ik - !

Ik ben erg benieuwd naar jouw Hier ben ik 

Bedankt voor het lezen , wil je ook kennismaken met yoors 

Word lidexpand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts