Ik zit toch niet in de bus?

Ik zit toch niet in de bus?


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Gisteren waren we op weg naar een verjaardag , dat is op zich natuurlijk niets bijzonders !

We reden rustig richting het huis van onze vrienden , in mijn ooghoek zag ik iemand zijn hand opsteken en ineens week onze auto uit om keurig te stoppen bij een bushalte !

Ik keek verbaasd opzij , huh waarom stoppen we hier ? mijn man moest lachen , hij is in het dagelijks leven buschauffeur en had in een reflex waarin de ervaring van jaren te zien was gereageerd op het stopteken van een passagier bij een halte , daarbij even vergetend dat hij niet in de bus zat !

gelukkig stopte de bus even later vlak achter ons en namen wij de passagier niet mee !

De verjaardag was overigens heel gezellig !

Hebben jullie ook wel eens je werk meegenomen naar huis ??

greetz LenieBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (8 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Hahaha, hoe herkenbaar :-) 
Ik scheur wel eens met eigen auto de busbaan op, en krijg dan dezelfde opmerking van mijn wederhelft 😂
| 13:33 |
hihi ja dat is hier ook wel eens  gebeurd !
| 13:48 |
Haha hilarisch! Zelf kan ik geen voorbeeld bedenken.
| 10:37 |
ja et was echt heel grappig dit!
| 12:28 |
Hahaha, ik moest hier hardop om lachen! Eventjes geleden maakte ik iets dergelijks mee op mijn werk met een collega. Ze wiegde een baby in een wandelwagen. Toen mama de baby op kwam halen en de baby al op haar arm had, bleef mijn collega de wagen gewoon wiegen. Ik kwam niet meer bij en vroeg wat ze nou aan het doen was 😂
| 23:30 |
ja zoiets doe je dus hihi!
| 09:44 |
Haha, hier kun je inderdaad naderhand om lachen! En gelukkig heeft het niet voor problemen gezorgd. Ik werk momenteel niet maar zit even terug te denken of ik dit ooit gedaan heb.. Nee,, verder dan erover praten is het niet gekomen eigenlijk. Maar ja wie weet in de toekomst!
| 13:43 |
ach erover praten is ook leuk !
| 13:49 |
Dat is een mooie reflex! 😄
| 08:55 |
ja toch ! 
| 09:24 |
Haha, dat is grappig! Ik neem mijn werk altijd mee naar huis, maar dat moet wel als zzp’er ;-)
| 07:32 |
ja dan is het logisch!
| 09:24 |
Grappig, zoiets gebeurt dus echt volautomatisch :-)
| 23:28 |
ja hihi kennelijk wel !
| 09:24 |
Nou had ik opleiding in B wel eens ontsnapte patiënten maar die wisten gelukkig niet waar ik woonde
| 21:30 |
Nee dat lijkt me wel zo fijn ! 
| 21:32 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen