×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors
Ik zit toch niet in de bus?


Gisteren waren we op weg naar een verjaardag , dat is op zich natuurlijk niets bijzonders !

We reden rustig richting het huis van onze vrienden , in mijn ooghoek zag ik iemand zijn hand opsteken en ineens week onze auto uit om keurig te stoppen bij een bushalte !

Ik keek verbaasd opzij , huh waarom stoppen we hier ? mijn man moest lachen , hij is in het dagelijks leven buschauffeur en had in een reflex waarin de ervaring van jaren te zien was gereageerd op het stopteken van een passagier bij een halte , daarbij even vergetend dat hij niet in de bus zat !

gelukkig stopte de bus even later vlak achter ons en namen wij de passagier niet mee !

De verjaardag was overigens heel gezellig !

Hebben jullie ook wel eens je werk meegenomen naar huis ??

greetz Lenie
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente posts