×

Yoors


exit_to_app Inloggen

camera_alt
Afbeelding toevoegen
60
naaimachine uitproberen en pianohoes

naaimachine uitproberen en pianohoes


Morgen start ik bij mij op school ( vmbo) met de keuzemodule mode en design , de leerlingen gaan kleding en accessoires ontwerpen en zetten daarmee hun eigen modeshow in elkaar. Omdat dit een nieuwe module is in het zogenoemde vernieuwd VMBO wat dit jaar op alle VMBO scholen start, moest ik natuurlijk de nieuwe naaimachines testen. Gelukkig kwam ik daar vandaag eindelijk aan toe.

Maar ja het is niets voor mij om zomaar wat heen en weer te stikken en dat hoefde gelukkig ook niet want ineens herinnerde ik me dat ik al heel lang geleden had beloofd om een pianohoes te maken voor over de piano

Tot nu toe hing er gewoon een te groot oud tafellaken overheen tegen de stof, nu had dat tafellaken wel een leuk printje dus besloot ik de schaar er maar in te zetten ik knipte de dubbele breedte en liet aan beide kanten ook een flink stuk lengte over.

Ik stikte de twee lange kanten aan elkaar zodat er een soort tunnel ontstond , die draaide ik met de goede kant boven en de naad middenachter toen klapte ik de twee uiteinden een stukje om en naaide die links en rechts aan de lange zijde vast

Nu had ik dus een lange lap met twee omgeslagen uiteinden ( zoals bij een kussensloop) die prima om de piano geschoven kunnen worden

missie volbracht en de naaimachine naait prima!