Nieuwe klas

Nieuwe klas


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Daar zitten ze dan , de leerlingen van mijn nieuwe mentorklas ! Nog wat onwennig op de eerste schooldag na de vakantie. Net als ik zelf trouwens , ik moet er na de zomervakantie altijd weer even inkomen , wennen aan de drukte om me heen , de vele vragen en de verschillende lekkere en minder lekkere luchtjes die nu eenmaal bij puberklassen horen.

Er zijn de bekende vragen over kluisjes ruilen , inlogcodes en de schoolfotograaf en de bekende geluiden dat we de eerste lessen toch echt iets leuks moeten doen en niet meteen moeten gaan werken en leren. Die geluiden negeer ik trouwens stelselmatig hihi!

Er zitten leerlingen in die meteen hun hele hebben en houden aan me vertellen en anderen die stilletjes alles aankijken , er zijn er met een grote mond en sommige die bijna timide iets vragen of zeggen.

Het is wennen , mijn oude vertrouwde klas had niet veel geheimen meer voor me . Ik wist wat ik aan ze had en ze wisten precies wanneer de maat vol was en ze hard aan het werk moesten

Geef me drie weken , dan zijn we allemaal gewend . Ik ga weer voor een mooi schooljaar !


Greetz LenieBeoordeel

Reviews en Reacties:

5.0 / 5 (5 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Een heel mooi jaar gewenst
| 01:28 |
Dankjewel !
| 14:49 |
Veel plezier met je nieuwe klas.
| 22:19 |
Dankjewel dat gaat vast lukken !
| 17:42 |
succes met de nieuwe leerlingen, altijd weer spannend ook voor de leerlingen; hoe is de juf?
| 18:48 |
Ja zeker hoor , iedereen moet weer even wennen.
| 17:42 |
heel veel succes bij de start van dit nieuwe schooljaar en het hele jaar door natuurlijk
| 18:31 |
Dankjewel , dat gaat vast lukken!
| 17:42 |
Veel succes en plezier dit schooljaar!
| 18:06 |
Dankjewel !
| 17:43 |

private lease goedkoop
private lease goedkoop
Fashion & Lifestyle
Onderzoeken
Gezondheid & Geest
Vegan haren wassen
Vegan haren wassen
Dier, Tuin & Natuur
Kooikersplas Houten
auto leasen
auto leasen
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen