×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


notifications_noneadd
07-10-2018 11:18
1 volger , 1 antwoord
camera_alt
Afbeelding toevoegen
Omkeerbare tas naaien / crea challenge 2018 oktober

Omkeerbare tas naaien / crea challenge 2018 oktober


Natuurlijk doe ik ook in oktober weer mee met de crea challenge van Ingrid, tot nu toe is het me gelukt om elke maand mee te doen en heb ik dus al tien zelfgemaakte cadeautjes , wil je ook mee doen , kijk dan even bij onderstaande post

deze keer besloot ik iets te naaien en het werd een omkeerbare tas , ik naaide hem volgens dit geweldige patroon 

Dit patroon is heel duidelijk omschreven en met foto's , dus dat durfde ik wel aan !

Ik zocht twee leuke stofjes , het werd een stuk retro bloemenstof en een mooie effen blauwe stof en ik begon gewoon bij stap 1 van het patroon.

Alleen op het eind heb ik van het patroon afgeweken door de tas niet eerst rondom te naaien en om te keren maar de tas meteen aan elkaar te rijgen en daarna te naaien , zo kon ik één stapje overslaan , ik ben tenslotte een luie naaister 

Het resultaat is een leuke tas met een neutrale blauwe kant en een vrolijke retro kant!

Hier kan je goed zien dat de tas tweezijdig is , in het patroon stond dat je de hengsels nog moest voorzien van wat stiksels voor de stevigheid , maar dat heb ik niet gedaan, ik vind het zelf mooier zonder en ik ga toch geen enorm gewicht in de tas meenemen !

Ik ben echt blij met het resultaat , de tas was leuk om te maken en de beschrijving was ook heel duidelijk ! 

Ik vind het vooral heel prettig dat hij niet plat is maar ook een bodem heeft waardoor je er net iets meer in mee kan nemen 

Ik ga deze zeker nog een keer maken , super leuk cadeautje !

Greetz Lenie 
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties